Nina Åkermanin koskettava uutuus ”Kuka minä olen” -single

Uutiset, Yleinen

Vajaa vuosi sitten julkaistiin ähtäriläisen tumman äänen omaavan Nina Åkermanin edellinen sinkku, poppi-iskelmä ”Jos en elä tänään”. Nyt on luvassa uusi koskettava julkaisu ”Kuka minä olen”. Laulun sisällössä on itsetutkistelua, narsismia ja hätähuutoa, jossa ulospäin kaikki näyttää täydelliseltä, mutta sisältä onkin jotain aivan muuta.

– Elämä on monille selviytymistä…varsinkin tässä ja nyt, kun maailmassa kuohuaa ja moni meistä on epätoivoinen ja miettii millä eteenpäin. Virus on saanut aikaan maailman pysähdyksen, mutta monien elämä saattaa olla pysähtynyt jo ennen sitä ja kokee olevansa vankilassa, josta ulospääsy on vaikeaa, Nina kuvailee.

Viihde on viimeisiä asioista, joista ihminen on vaikeina aikoina valmis luopumaan. Onneksi näinä hetkinä musiikki elää.

Kappaleet, joissa ollaan ajan hermoilla koskettavat itseäni suuresti ja uskon että myös muita. Julkaisuni ovatkin sellaisia, jotka voin itse allekirjoittaa. Olen käynyt ne tunnot itse läpi. Kehoitus on – älä jää yksin! Pyydä apua. Selviydyt kyllä.

Kuultuani tämän upean teoksen tiesin, että tämä on pakko laulaa ulos. Jakakaa se myös muille. Iso Kiitos upea tekijätiimi! Tässä se nyt on KUKA MINÄ OLEN!, Nina jatkaa.

Nina keikkailee ManTra Bandin kanssa, jossa soittavat – rummut: Harri Vainionpää, basso: Jussi Manninen, kitara: J-P Alanen ja koskettimet: Tom Granath. Toistaiseksi keikkoja ei järjestetä virustilanteen vuoksi.

Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta, Nina kehoittaa.

KUKA MINÄ OLEN 3’26 – YouTube Spotify
FIGRF2000005

Säv. Jussi Rasinkangas & Toni Nygård
San. Lotta Salonen, Jussi Rasinkangas
& Toni Nygård
Sov. Toni Nygård

Muusikot
Toni Nygård: koskettimet, basso,
ohjelmointi, taustalaulu
Sebastian Anttonen: kitara, akustinen kitara
Taru Nygård: sello
Nina Åkerman: taustalaulu

Äänitys ja miksaus: Toni Nygård / Finnsound
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East
Ninan kuvaaja: Tom Lahti / FoTom
Kannet: Titta Holanne / Gramofoni

P 2020 GRF-Records / GRFCD-79
© Gramofoni Oy