Pääsiäinen tuo tanssikurssit ja tanssijat Naapurinvaaran Huvikeskukseen

Uutiset, Yleinen

Vuonna 2022 Kainuun Tanssikarnevaali järjestettiin ensimmäistä kertaa. Tänä vuonna tämä monipuolinen kevätenergiaa huokuva tapahtumakokonaisuus valloittaa Kainuun jo kolmatta kertaa. Turkulaiset yritykset Gramofoni ja Tanssipuoti ovat yhteistyössä Naapurinvaaran Huvikeskuksen kanssa rakentamassa ja ideoimassa tästä yleisötapahtumasta vuosittaista perinnettä.

Kainuun Tanssikarnevaalin foorumina on nykyaikainen tanssipaikka Naapurinvaaran Huvikeskus (Naapurinvaarantie 20 B, 88610 Vuokatti), jonne saavutaan pidempienkin matkojen päästä. Napiksena yleisön keskuudessa tunnettu paikka panostaa asiakkaiden kokonaisvaltaiseen viihtyvyyteen. Tanssipaikka sijaitsee lähellä Vuokattia, tunnettua majoituspaikkojen keskittymää. Livemusiikin ja tanssin värittämä viikonloppu alkaa Napiksella pitkäperjantaina.

Kainuun Tanssikarnevaalia vietetään 29.-31. maaliskuuta ja esiintymislavalle saadaan mittava esiintyjäkaarti – perjantaina 29. maaliskuuta Komiat sekä Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri. Lauantaina 30.3. on vuorossa Kari Hirvonen & Onnentähti sekä Jyrki Nurminen Sävel-orkesterinsa kanssa.

Tanssileiri järjestetään perjantaista sunnuntaihin ja mukana suositut tanssinopettajat Anniina Koivuniemi, Matti & Sannu Heikkilä, Arto Petjala, Jenna Polvi ja Tapani Hasa. Pääsiäisenä voi tulla tanssimaan koko viikonvaihteeksi tai vaikka vain yhdeksi päiväksi.

Kainuun Tanssikarnevaali valmistautuu jälleen tarjoamaan yleisölle kaikenkattavaa ajanvietettä, joka sopii erityisen hyvin käsillä olevaan kevään suosittuun loma-aikaan.

– ”On ollut mukavaa huomata, miten hienon vastaanoton nämä Tanssikarnevaalin tapahtumaviikonloput ovat saaneet. Napiksen tilat ovat loistavat tähän kevään kohokohtaan sijoittuvaan tapahtumaan, jossa hyvät esiintyjät, tanssinopettajat ja yleisö muodostavat yhdessä pääsiäisen huipentuman”, kertoo ohjelmatoimisto Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio.

– ”Pääsiäisen aikana on Vuokatin majoituspaikat täynnä turisteja. Pääsiäisenä ovat hiihtokelit parhaimmillaan. Pääsiäisen Tanssikarnevaalit ovat viime vuoden tavoin joukkotilaisuus”, Naapurinvaaran Huvikeskuksen ohjelmisto- ja markkinointitiimin vetäjä Pertti Granqvist ennustaa.

Luvassa on odotettua ja mukaansatempaavaa lavatanssin riemua, livemusiikkia sekä tanssitunteja huippuopettajien johdolla. Tanssileirillä tunnit sopivat niin opetettavien lajien perusteet hallitseville kuin pidempään tanssineillekin.

”Tanssileiri laajenee tänä vuonna kolmannelle parketille suuren suosion ja yleisön toiveiden vuoksi. Nyt voimme ensimmäistä kertaa tarjota omat tunnit myös aivan aloittelijoille koko tanssileirin ajan. Lisäksi ohjelmasta löytyy tietysti omat tunnit harrastajille ja pitempään tanssineille huippuopettajien johdolla”, iloitsee tanssikarnevaalin tanssileiristä vastaava Niina Tammelin.

Lisätietoja:
https://www.tanssikarnevaali.fi
https://www.tanssikurssit.fi/tapahtuma/kainuun-tanssikarnevaali
https://napis.fi/index.php/ohjelmisto

Kristiina Heikkilä (Tuottaja)
p. 044 7843 224
kristiina.heikkila (at) gramofoni.fi

Niina Tammelin (Tanssikurssit)
p. 045 1514 830
info (at) tanssikurssit.fi