Patajätkä-yhtye Gramofonin edustukseen!

Uutiset

Patajätkä on tehnyt keikkoja tanssilavoilla vuodesta 2015 ja ohjelmiston suunnittelun tärkeys on tänä aikana huomattu. Yhtyeellä on takanaan satoja keikkoja ja heidät on nähty myös eri artistien rinnalla esim. kesällä 2017 toteutettiin Joel Hallikaisen kanssa nostalgiakiertue ja yhteistyötä he ovat tehneet myös Erika Vikmanin ja Petri Ritarin kanssa.

Soundistaan tunnistettava yhtye luo tunnelman, jossa kaikuu rautalankasointi yhdistettynä monipuoliseen tanssimusiikkiin. Lavoilla tarjotaan perinteisten tanssilajien lisäksi myös lattareita ja rock’n’rollia.

– Tämän päivän tanssilavoilla on pystyttävä tarjoamaan monipuolista musiikkia. Haluamme palvella, niin kuuntelijaa, kuin aktiivista tanssiharrastajaakin, hehkuttaa orkesterin jäsenet yhteen ääneen.

Patajätkän ohjelmisto on haluttu pitää musiikissa, jota yhtyeen soundi tukee. Puhutaan siis ehdottomasti menneistä vuosikymmenistä.

– Saamme usein palautetta, että vanhat kappaleet kuulostavat meidän soittamana raikkailta. Omaan soundiin haluammekin ehdottomasti pyrkiä – olla jotain johon tarttua ja mistä meidät tunnistetaan, yhtyeen keulahahmo Miikka Henriksson toteaa.

Patajätkä kisaa tällä hetkellä SMOrk 2019 -kilpailussa Tanssiorkestereiden suomenmestaruudesta.

Patajätkä – kokoonpano

Miikka Henriksson – kitara ja laulu
Jaakko Luoma – basso ja laulu
Markus Snellman – rummut ja laulu
Matias Mäntyranta – koskettimet ja laulu

Facebook