Petri Hervanto

Petri aloitti esiintyjäuransa teinivuosinaan 1986, josta alkaen hän on kiertänyt eri yhtyeissä, pääasiassa iskelmämusiikkia soittaen ja laulaen vuoteen 1999, jolloin hän saavutti voiton Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Tangokuninkaan keikkatahti oli ensimmäiset vuodet kiivasta ja Suomen tangokulttuuria käytiin edustamassa mm. Argentiinassa, Uruguayssa, Saksassa ja Norjassa.

Vuosituhannen alkupuolella tuli mahdollisuus lähteä mukaan myös näyttämölle ja Turun Kaupunginteatterista alkanut putki näyttelijänä onkin jatkunut näihin päiviin saakka. Takana on viitisentoista pääroolia musikaaleissa ja komedioissa esim. All shook up ja Piukat paikat, sekä mm. Dannyn, Baddingin ja Olavi Virran henkilöroolit.

Monipuoliset teemalliset konsertit sekä räätälöidyt yritys- ja yksityistilaisuudet työllistävät vuosittain runsaasti. Ohjelmisto luodaan yhdessä pitkäaikaisista musiikin ammattilaisista koostuvan oman FeelGood-orkesterin kanssa. Tanssipaikoilla ja ravintoloissa Petriltä kuullaan taattua laatua olevaa iskelmä- ja tanssimusiikkia joka sopii myös kuunneltavaksi. Pieni ripaus glamouria on aina ripoteltu niin esiintyjän kuin esitettävän musiikin kruunuksi. Petri tekee lisäksi myös erilaisia liikunnanohjauksia sekä pitää luento- ja keskustelutilaisuuksia hyvinvoinnista.