Petri Laaksonen


Laulaja-säveltäjä-lauluntekijä Petri Laaksonen on tunnettu erityisesti iskelmä- ja hengellisen musiikin parista. Hänen musiikkiinsa liitetään melodinen kauneus ja syvälliset sanoitukset, jotka usein käsittelevät ihmiselämän suuria kysymyksiä, kuten rakkautta, kaipuuta, uskoa ja toivoa.


Petri Laaksosella on taito koskettaa yleisöä sielukkaalla tulkinnallaan ja musiikillaan. Täällä Pohjantähden alla, Eläköön elämä, Hyvää matkaa, Reissulaulu, Rakastan tätä maata, In Memoriam- karjalaiselle äidilleni, Tahtoisin toivoa sinulle, Sata salamaa, Kaamoksen kansa vaeltaa, Kaikkea hyvää, Oot voimani mun, Ota hänet vastaan, Toivo on timanttia, Hyvä voittaa, Älä elämää pelkää, Tein lasinkuultavan laulun, Sinä olet aamuni valo, Itkemättömät itkut, Uskon vaikken näe, Jalanjäljet, Näet kauniimman maan, Siunausta elämääsi, Saavu valo, Liekkien leikki, Tule rauhan Henki, Matkahymni...nämä sekä monet muut Laaksosen sävellystuotannon laulut ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi ja rakkaiksi monille suomalaisille. Vuosi 2024 on juhlavuosi, kun Laaksosen ensi levystä Täällä Pohjantähden alla (1994) tulee kuluneeksi 30 vuotta.

Musiikista on muovautunut vahvaa perintöä, joka elää ja hengittää suomalaisessa kulttuurissa. Lauluihin kiinnittyy niin sydän kuin sielukin. Petri on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen suomalaisten artistien ja kuorojen kanssa. Panos suomalaiseen musiikkiin on merkittävä ja työ on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla.

Petri Laaksonen on julkaissut neljätoista soololevyä, joista viimeisin, Timanttia, julkaistiin syksyllä 2022, näiden lisäksi useamman kokoelmalevyn, teemallisia albumeita (mm. Sininen hetki, Lauluja särkyneille) sekä lukuisia messulauluja (mm. Tuomasmessu ja Mukulamessu). Monet hänen levyistään on palkittu kullalla tai platinalla.

Tarjoamme Petrin konsertteja  ostettavaksi tai toteutettavaksi muulla yhteistyömuodolla.

1. Täällä pohjantähden alla 30-vuotisjuhlakonsertti
2. Toivo on timanttia -kirkkokonsertti
3. Eläköön elämä -kirkkokonsertti
4. Joulu pohjantähden alla -joulukonsertti
5. Petri Laaksonen (soolo)
Lisätiedot: Ohjelmamyynti - https://www.gramofoni.fi/yhteystiedot/