Pirita Niemenmaan uutuussinkku julk. 20.8.2021

Uutiset, Yleinen

  • Tangokuningatar Pirita Niemenmaan uutuussinkku ”Rakastatko laisinkaan” julkaistaan 20. elokuuta 2021.

Vuoden 2019 Tangokuningatar Pirita Niemenmaa on ollut aktiivinen musiikin saralla kuluneina kuukausina. Hän on tehnyt Facebookissa fanien iloksi lukuisia livelähetyksiä, keväällä esiintynyt Järviradion Soiva lauantai -striimitapahtumissa sekä keikkaillut Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva orkesteri -kokoonpanon kanssa. Elokuussa kuningatar tähditti myös Seinäjoella Meidän Tangot -kaupunkitapahtumaa. Kuluvaan vuoteen mahtuu jo kaksi sinkkujulkaisua ”Miten kaikesta kiittäisin” sekä duetto ”Jos lähdet” yhdessä Tangokuningas Jaska Mäkysen kanssa. Nyt on vuorossa kolmas sinkkulohkaisu Piritan tulevalta albumilta – 20. elokuuta saadaan päivänvaloon koskettava, herkän kaunis sinkku ”Rakastatko laisinkaan”.

”Uusimman sinkkuni sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavan Marika B:n tuotantoon tutustuin jo vuonna 2011 erään kauniin laulun myötä YouTubessa. Päätin lähestyä Marikaa näin vuosia jälkeenpäin, koska tiesin hänen tyylinsä tehdä lauluja.

Tangokuningatar-voiton myötä sain paljon demoja eri tekijöiltä, mutta kun sain tämän Marikan ”Rakastatko laisinkaan” käsiini tiesin heti, että tämä on todellakin mun! Laulu on syntynyt sisäisistä peloista vaikean sairauden keskellä. Todellisen tuskan sävyttämänä siitä tulikin varsin koskettava kappale. Marika on luonnonlahjakkuus. Hänen tekstinsä menee niin syvälle sydämeen ja melodia kantaa kokonaisuutta kauniisti. Niin täydellinen”, Pirita huokuu onnea.

Pirita on saanut paljon positiivista palautetta esiintymisestään. Oma tyyli ja linja on kypsynyt. Kilpailuvoiton myötä kutreille aseteltu kruunu on jo luovutettu Tangomarkkinoille, mutta kruunu säilyy Piritalla persoonallisella tavalla ikuisesti – selän näyttävässä kruunu-tatuoinnissa. Kruunu muistuttaa unelmiin uskomisesta ja toiveiden täyttymyksestä. Työ musiikin saralla jatkuu vahvana ja tähtäimessä on yhä uusia tavoitteita.

Rakastatko laisinkaan 3’58 SpotifyYouTube
ISRC: FIGRF2100032
LEVYKOODI: GRFCD-118
EAN: 6419929690539

Säv. / san. Marika B
Sov. Juhani Hakopuro
Musiikin tuotanto, äänitys, miksaus, masterointi: Juhani Hakopuro/JHMusic

© GRF-RECORDS
p 2021 GRF-RECORDS / GRFCD-118

Piritan kuvaaja: Johanna Saarenpää Photography
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne

Piritan keikkakalenteri: http://www.gramofoni.fi/pirita-niemenmaa/
Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva orkesteri solistinaan Pirita Niemenmaa
-kokoonpanon keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/jarkko-ylisikkila-pirita-niemenmaa/