Radio Gramofoni on uusi kotimainen radiokanava

Uutiset, Yleinen

Radio Gramofoni aukeaa 12.10. klo 17
Radio Gramofoni on uusi, artistivetoinen radiokanava, joka uskoo löytävänsä tiensä kuulijoiden sydämiin kotimaisella, huolella valitulla ohjelmistolla. Toimitetut ajankohtais-, teema- ja musiikkiohjelmat, mielenkiintoiset vieraat, sekä suomalaisten artistien levyttämä, kuulijoiden toivemusiikki rakentavat viikottaisen ohjelmarungon.

Radio Gramofoni on osa turkulaista Gramofoni Oy:tä

Radio Gramofoni sai alkunsa turkulaisen ohjelmatoimisto Gramofonin ja sen yhteistyöartistien saamista lukuisista yhteydenotoista. Täysin ilmeistä on ollut jo vuosia, että kanavakentällä on tilausta kotimaiselle tanssimusiikille ja nostalgiselle iskelmälle keskittyvälle kanavalle. Artistivetoisena kanavana ymmärrämme vuorovaikutuksen merkityksen ja siksi kuulijoiden toiveet ovat musiikkilinjauksen ydin. 
Kotimaiseen kevyeen musiikkiin vahvasti nojaava Radio Gramofoni on uusi nettiradio, jonka missio on tarjota runsaasti ajatonta iskelmämusiikkia suomalaiseen makuun. Musiikkipainotteiseen ohjelmavirtaan pikantin lisän tuovat eri puolilla Suomea asuvat artistit, jotka ohjelmasarjoillaan luovat omia näkökulmiaan iskelmämusiikin maisemiin.

Kun ohjelmatoimisto Gramofonin Toni Nuotio soitti ja kysyi, että olisiko minulla kiinnostusta lähteä mukaan perustamaan uutta, kotimaiseen iskelmämusiikkiin keskittyvää radiokanavaa, en epäröinyt hetkeäkään. Itselleni kun on radion suurkuluttajana käynyt täysin selväksi, että minkälaista musiikkia haluaisin enemmän kuulla, niin tieto siitä, että pääsisin vaikuttamaan kyseisen kanavan musiikkisisältöön sai välittömästi innostumaan. Yhdessä tuttujen kollegoiden kanssa saamme tästä rakennettua varmasti aivan mielenkiintoisen ja erilaisen kanavan. Odotan innolla kanavan julkaisua.” Näin pohtii Kyösti Mäkimattila, Radio Gramofonin musiikkipäällikkö ja yksi artistikumppaneista.

Radio Gramofonin ensimmäisinä juontajina toimii Kyösti Mäkimattila, Tiina Räsänen, Petri Hervanto, Jukka Hallikainen, Suvi Karjula, Maikki, Maria Tyyster, Krista Westerlund ja Kirsi Uskali. 

Aluksi meidät löydät ympäri Suomea osoitteesta radiogramofoni.fi  ja asioiden edistyessä myös radioaalloilta.

Lisätietoja radiosta: Toni Nuotio / Radio Gramofoni, toni.nuotio@gramofoni.fi tai p. 040 544 9051.
Juontajien haastattelupyynnöt ja kuvat: Taija Nuotio / Radio Gramofoni, taija.nuotio@gramofoni.fi tai p. 050 362 7667.

Kuuntelemalla Radio Gramofonia, tuet kotimaista artistia.

www.radiogramofoni.fi
Facebook
Youtube