Reeta & Lumo julkaisee uutta musiikkia

Uutiset

Reeta & Lumo on hurmannut ja viihdyttänyt yleisöään jo vuodesta 2016. Perjantaina 5.8. julkaistava ”Sä silmät sait taas kyyneliin” -kappale on järjestyksessään yhtyeen kolmas singlejulkaisu. Reeta & Lumo julkaisee myös ensimmäisen albuminsa syksyn 2022 aikana. 

”Sä silmät sait taas kyyneliin”, alkuperäisesti palkittu country-kappale ”Don’t It Make My Brown Eyes Blue”, on upea kuvaus siitä, kuinka menettämisen tuskan hetkellä tartutaan oljenkorsiin jottei todellisuutta tarvitsisi kohdata. Hieno sävellys (Richard Leigh) paketoi sanoman kauniilla ja toiveikkaalla, jopa leikittelevän kepeällä tavalla. Emme malttaneet olla tarttumatta Pertti Reposen kääntämään hienoon tekstiin, vaan halusimme luoda kappaleesta oman versiomme. Oivaltava teksti on samaistuttava sydänsurujen lisäksi myös monissa muissa elämän käännekohdissa. 

”Kenties mun syytä kaikki on tää.
Kenties jos tuut kaikki selviäis.
Yhteistä jotain, jos löytyä vois.
Kenties se taas näin yhteen meidät tois.”

Basistimme ja tulevan levymme sovittaja Matti Muuriaisniemi viimeisteli kappaleesta Lumon näköisen loihtimalla kappaleeseen ripauksen soulia mm. puhallin- ja jousisovituksin. Tämä, ihanat kuulijamme, on rakkaudella teille tehty maistiainen pian julkaistavalta albumiltamme ”Hymy”. Toivottavasti se herättää tunteita ja kutsuu tanssiin.  Haluamme myös sydämellisesti kiittää upeaa ammattiryhmää tämän kappaleen takana, kertoo Reeta & Lumo uudesta singlestään. 

REETA & LUMO
Sä silmät sait taas kyyneliin 4.50
SPOTIFY / YOUTUBE

Sävellys  – Richard Leigh
Suom.san. – Pertti Reponen
Sovitus – Reeta & Lumo

Äänitys ja miksaus – Rami Hänninen / VK-Studio
Masterointi – Pauli Saastamoinen / Finnvox
Laulu – Reeta Saranpää
Piano – Noora Mäntylä
Kitara – Kimi Paunonen
Basso – Matti Muuriaisniemi
Rummut – Antti Törmä
Viulu – Tina Tynys ja Lotta Ahlbeck
Alttoviulu – Helena Dumell
Sello – Sarah Devoyon
Tenorisaksofoni – Severi Hietala
Trumpetti – Pilvi Kokkonen
Pasuuna – Jani Jokinen

Kuva: Mitja Kortepuro
Singlen layout: Taija Nuotio

FIGRF2200006 / GRFCD-130 digi 
P & © 2022 GRF Records