Ruskotalolla tanssitaan taas – ensimmäiset tanssit 16.10.

Uutiset, Yleinen

Kesätanssipaikat ovat sulkeneet ovensa ja talvipaikat avaavat kauttaan. Hetki sitten näyttävästi 70-vuotisjuhliaan Logomossa juhlistanut musiikin monitoimimies Arto Nuotio on jälleen puuhamiehenä, kun Ruskotalolle rakentuu uusi kausi.

Arto tekee suurella sydämellä työtä kotimaisen viihde- ja tanssikulttuurin eteen ohjelmatoimisto Gramofonissa. Ammattitaito, uuden kehittely ja omat jutut ovat alan eväät, joilla tie vie eteenpäin. Miehen ensimmäisestä omasta keikasta alkaa olla 55 vuotta ja tähän astisen keikkamäärän voi laskea sisältävän yli 7500 esiintymistä.

Sunnuntaitanssit ovat olleet yleisön toivelistalla ja jälleen tähän vastataan, kun uusi kausi polkaistaan käyntiin 16. lokakuuta. Avajaistansseja vauhdittaa Arto Nuotio yhdessä Hariolaxin kanssa.

Legendaarisen Hariolaxin tuntevat kaikki tanssimusiikin ystävät. Yhtye nautti suurta suosiota tanssilavoilla jo 1980-luvulla, mutta koko kansan tietoisuuteen heidät toi lopulta Syksyn Sävel -kilpailu. TV-julkisuus auttoi levymyyntiä ja mm. Syksyn Sävelestä 1984, 1986 ja 1987 päätyi menestyslevyille laulut “Sot, sot sot, “Salaperäinen nainen” ja “Oi Isabella”.

Monipuolisen ryhmän ohjelmistossa on helmeillyt niin humoristiset esitykset kuin vakavampikin musiikki. Lähes koko Hariolaxin tuotanto on yhtyeen laulusolistinakin toimineen Jukka Koiviston (1953-2009) säveltämää, sanoittamaa ja sovittamaa. Rakkaudesta lajiin muusikot ovat soittaneet muutamia yhteisiä keikkoja ja konsertteja, josta heräsi into lähteä kiertämään enemmänkin. Vuonna 2022 tässä “uusvanhassa” kokoonpanossa keikkaillaan jälleen – rivistössä Hannu Pärssinen, Jyrki Lehti, Kari Lehtomäki, Reijo Ylinen, Timo Koskinen, Arto Hyötyläinen & Arto Nuotio.

Tanssit järjestää Gramofoni Oy.

Ruskotalolla toimii tanssien aikana kahvio, jossa tarjolla maistuvia makeita- ja suolaisia tarjottavia. Ruskotalo sijaitsee rauhallisella alueella aivan Ruskon keskustassa, n. 12 km:n päässä Turun keskustasta. Ruskotalo, Talkootie 3, Rusko

Tanssipäivä / klo-aika / liput: Sunnuntai, klo 17-21, liput 17 €.

Ohjelmat vuoden loppuun:
Su 16.10. Hariolax solistina Arto Nuotio
Su 30.10. Antti Ahopelto & Etiketti
Su 27.11. Jarkko Yli-Sikkilä ja Pirita Niemenmaa & Soiva Orkesteri
Su 11.12. Kari Hirvonen & Onnentähti
Su 25.12. Leif Lindeman & Amore
(muutokset mahdollisia)

Käykäähän tanssimassa tai tulkaa vaan nauttimaan livemusiikista!