Ruskotalon tanssikausi alkaa ensi viikonloppuna

Uutiset

Ohjelmatoimisto Gramofonista tuttu viihteen konkari Arto Nuotio ja vuoden 1993 Tangokuningas Sebastian Ahlgren ovat saaneet puhallettua uutta henkeä tanssilavakulttuuriin. Paattisilla sijaitseva Tortinmäen lava on kesäisin löytänyt yleisönsä ja samaa voidaan sanoa Ruskolla sijaitsevasta talvipaikasta Ruskotalosta.

Sunnuntaitanssit ja aikainen aloitusajankohta on ollut yleisön toivelistalla ja juuri näihin toiveisiin on Ruskotalolla vastattu. Talo avaa uuden tanssikauden sunnuntaina 16. lokakuuta.

Avajaistansseja vauhdittaa Iloiseen joulukonserttikiertueeseen valmistautuva Finlanders ja seuraavaa tanssi-iltaa 30.10. tähdittää, hetki sitten Turussa vieraillut, Leif Lindeman. Joulutunnelmiin 18. joulukuuta saattelee itse tanssien järjestäjät, Arto Nuotio ja Sebastian Ahlgren.

Lavaisännät Nuotio ja Ahlgren hehkuttavat yhteen ääneen:

– Olemme varanneet sunnuntaitansseihin huippuohjelmat, joista tanssiväki pitää. Tänne ovat tervetulleita kaikki – tapaamaan tuttuja, tanssimaan ja viihtymään, välillä voi poiketa tankkaamassa ulkona hodaripisteellä.

Tavoitteena on ollut synnyttää kunnon vanhan ajan tunnelma ja siinä onkin onnistuttu. Talo on saanut pientä ehostusta ja parkkitilaa löytyy riittävästi.

– Mikäli tanssijalkaa vipattaa, tänne on helppo tulla vaikka bussilla, Turusta pääsee Fölin busseilla 301 ja 302, vinkkaa Sebastian.

RUSKOTALON SYYSKAUSI 2016

Tanssit klo 17-21

16.10. Finlanders
30.10. Leif Lindeman
6.11. Markku Aro
13.11. Tulipunaruusut
20.11. Tarja Lunnas
27.11. Pekkaniskan Pojat
4.12. Teuvo Oinas
11.12. Ippe Mansikka
18.12. Arto Nuotio ja Sebastian Ahlgren

– muutokset mahdollisia –

Ruskotalon ohjelmat: Ohjelmatoimisto Gramofoni
Ruskotalo, Talkootie 3, Rusko