Saattaja on Aki Samulin uusin single

Uutiset

Saattaja on vahva ja väkevä voimalaulu, jossa pohditaan elämän kulkua

Aki Samuli on julkaissut uuden singlen Saattaja. Kappale on neljäs singlelohkaisu helmikuussa julkaistulta albumilta Sama takki, eri mies (Sony Music Finland). Albumi sisältää myös singlet Ei kukaan ketään, Sä et oo mun äiti ja Yks biisin aihe vaan.

Saattaja on vangitseva kappale, joka poikkeaa aiempien singlelohkaisujen nopeatempoisemmasta linjasta:

– Saattaja on vahva ja väkevä voimalaulu, jossa pohditaan elämän kulkua. Tämän laulun tarinasta löytyy varmasti tarttumapintaa ihan jokaiselle kuuntelijalle. Kappaleessa käydään läpi koko elämänkaari, ja näin vahvan tekstin tulkitseminen jopa pelotti aluksi. Saattajasta on kuitenkin tullut yksi lempikappaleista keikoilla. Ihmiset tulevat kertomaan, kuinka hienoa on, että tälläinenkin kappale on tehty
, kuvailee Aki Samuli.

Sama takki, eri mies on Aki Samulin ensimmäinen täysin uusia kappaleita sisältävä albumi – vahvoja ja monisävyisiä tarinoita Akin upealla, tummasävyisellä äänellä tulkittuna:

– Uusi albumi on mulle uuden alku. Levyä tehdessäni löysin paljon uusia puolia itsestäni ja samalla kiteytyi ajatus siitä, millainen artisti minä olen ja mitä haluan sanoa.

Levy sisältää monipuolisia tarinoita oikeasta elämästä. Arkoja, rohkeita ja toivoa antavia lyriikoita yhdistettynä mielenkiintoisiin sävellyksiin ja tuotantoihin. Olen luvannut luoda ja lunastaa, tehdä jotain sellaista, mitä ei vielä ole. Tämä albumi on alku sille. Toivon että kuulija voi samaistua kappaleitteni sanomaan ja saada niistä voimaa, uskoa ja vastauksia omaan elämään.

Aki Samuli on vuoden 2015 Tangokuningas, joka on kuninkuusvuoden jälkeen suunnannut vahvasti kohti omaa artistiuraa. Aki Samuli on määrätietoinen ja positiivinen artisti, joka haluaa tehdä musiikkia koko sydämestään ja välittää tuota tunnetta eteenpäin kuulijalle.

Tulevat keikat näet täältä www.gramofoni.fi/aki-samuli

www.akisamuli.fi

https://www.instagram.com/akisamuli/

https://www.facebook.com/akisamuli