Sinitaivas-kiertue alkaa pyhäinpäivänä Turusta

Uutiset

Kuva Sinitaivas-treeneistä. Kuva: Tea Nurmi

Sinitaivas-konserttikiertueen treenit on käyty ja pyhäinpäivänä 5. marraskuuta alkaa Turun Konserttitalolta kiertue, joka kulkee Liikuttava-teemalla.

Multitalentti ex-tangokuningas Marko Maunuksela toimii konserttien juontajana jo kuudetta kertaa. Marko ja Fantasia-orkesterin johtaja Jouni Hannula ovat käsikirjoittaneet konsertin.

Syksyn Sinitaivasta on ennakkoon kiitelty mielenkiintoisesta kattauksesta, sillä lavalla nähdään solisteina Markon lisäksi kesällä Tangomarkkinoilla valitut tangokuninkaalliset 2016 Erika Vikman ja Marco Lundberg sekä Helena Lindgren, Jorma Uotinen, Aki Samuli ja Teemu Roivainen – säestyksestä vastaa Fantasia-orkesteri. Konsertti on taatusti monipuolinen ja taiteelliselta tasoltaan mielenkiintoinen.

Hallitsevat tangokuninkaalliset kiertueen alla;

– Olen kokenut monta ikimuistoista hetkeä kruunaamisen jälkeen. Jokainen keikka ja keikkapaikka on ollut ainutlaatuinen. Parasta tässä työssä onkin monipuolisuus ja yllätyksellisyys, sillä jokainen keikka on erilainen.

Sinitaivas-kiertue tulee varmasti olemaan yksi hienoimmista kuningatarvuoden tapahtumista. Meillä on hyvä porukka kasassa ja mahdollisuus esittää hienoja kappaleita, sellaisiakin, joita tanssilavoilla ei voi esittää. Odotan kiertuetta jo ihan innosta väristen! Toivon, että tulette konserttiimme ennakkoluulottomasti nauttimaan illan annista ja erilaisista esiintyjistä, hehkuttaa Erika Vikman.

– Jännittyneenä odotan Sinitaivas-kiertuetta – mieleenpainuvia hetkiä, upeita esityksiä, tunteenpaloa ja ikimuistoista konserttisarjaa niin minulle kuin kollegoille ja ennen kaikkea yleisölle, kertoo Marco Lundberg.

Fantasian kokoonpano kiertueella
– Jouni Hannula, kapellimestari, basso
– Kimmo Tuupanen, rummut
– Jani Luoma, kitarat
– Simo Koho, koskettimet
– Samuli Jokinen, haitari, koskettimet
– Marko Portin, puhaltimet
– Matti Koponen, viulu

SINITAIVAS-konserttikiertue 2016

la 5.11. Turku, Konserttitalo
su 6.11. Pori, Promenadikeskus
ma 7.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
ti 8.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
ke 9.11. Lahti, Sibeliustalo
pe 11.11. Kuopio, Musiikkikeskus
la 12.11. Kuhmo, Kuhmo-talo
su 13.11. Oulu, Madetojan sali
ma 14.11. Kokkola, Snellman-sali

Lisätiedot: http://www.gramofoni.fi/sinitaivas-konserttikiertue-2016/