Sinitaivas-orkesterin riveihin Jani Luoma

Uutiset, Yleinen

Vuonna 2007 perustettu Sinitaivas on tehnyt parhaimmillaan 200 esiintymistä vuodessa ja on ehdottomasti yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista. Hyvä ja iloinen lavameno on saanut loistavia lisämausteita soittimista, sillä keikoilla nähdään melkoinen määrä soittimia; perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin. Selvänä tavaramerkkinä pidetään monipuolista ohjelmistoa.

Orkesterin kokoonpanossa tapahtuu muutoksia, sillä perjantaina 9. helmikuuta ryhmään liittyy Jani Luoma.

– ”Saammeko esitellä uuden kitarataiteilijamme Jani Luoman – tämä pitkän linjan kitarataiteilija on jo vuosia viihdyttänyt useissa eri yhtyeissä sekä soitollaan että laulullaan suomalaisia musiikinystäviä. On ilo ja kunnia saada tämä pitkän linjan konkari osaksi Sinitaivaan miehistöä. Janin ensimmäinen keikka Sinitaivaan rivistössä 9.2. Imatran Kylpylässä. Tervetuloa toteamaan taiteilijan taidokkuus!”, Sinitaivas esittelee.

Sinitaivaan kokoonpano
Juha-Matti Ahola – rummut, laulu
Jukka Lehtimäki – koskettimet, haitari, laulu
Jarno Pasma – basso, laulu
Jani Luoma – kitarat, laulu
Jyri Laitila – puupuhaltimet, perkussiot
Tommi Jalo – vaskipuhaltimet, perkussiot

Helmikuussa on mahtavaa soundimaailmaa tarjolla huvipaikoilla ja ennen lomaa keikkaillaan seuraavasti: 9.2. Imatran Kylpylä, Imatra / 10.2. Auran Nuortentalo, Aura / 11.-13.2. Viking Grace, Turku / 16.2. Härmän Kuntokeskus, Ylihärmä – Kauhava / 17.2. Lomakeskus Revontuli Oy, Hankasalmi / 23.2. Tanssikrouvi Mouhijärvi – Sastamala / 24.2. Hotelli Tallukka, Asikkala / 25.2.-7.3. loma.

Seuraa Sinitaivaan keikkoja Gramofonin sivuilta:
https://www.gramofoni.fi/sinitaivas

Tammikuun lopulla Elias Marjomäki suuntasi Sinitaivaasta kohti uusia maisemia.

– ”On ollut hienoa saada työskennellä upean nuoren muusikon kanssa ja päästä seuraamaan, miten suuri into ja tahto kehittyä yhä vain paremmaksi muusikoksi ovat pysyneet aina läsnä hänen tekemisessään ja tuoneet hänelle ansaitusti niin yleisön ihailua kuin kollegoiden suurta arvostusta”, Sinitaivas kiittelee.

Sinitaivaan esiintymisistä vastaa: ari.suomi (a) gramofoni.fi