SMORK 2018 -voittajan kiitoksien aika!

Uutiset

Komiat-orkesterista SMORK 2018

Viime viikolla käytiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tanssiorkestereiden SM-kilpailu 2018, jossa voitto ratkesi 14.7. Tangokadun Katulavalla. Voiton nappasi haitaripoljentoon vahvasti tukeutuva, nuorista soittajista koostuva Komiat.

– Kilpailun taso oli tänä vuonna erittäin kova. Sanoisin, että kovempi kuin viime vuonna. Tuomaristo oli päätöksessään yksimielinen. Tämä on nyt juuri sitä mitä kaivataan kentälle. Nuoria hyviä soittajia, jotka raikastavat genreä, mutta samalla heidän soitostaan kuuluu syvä kunnioitus perinteitä kohtaan, kertoo Finlanders-orkesterin perustajajäseniin kuuluva tuomariston puheenjohtaja Jussi Lammela.

Komiat hehkutti hienoa fiilistä; soittaa isolta lavalta isolle yleisölle. Miten mahtavaa oli nähdä ihmisten pitävän soitosta ja kannustavan.

Komiat kiittää

– Tahdomme kiittää teitä kaikkia jotka olette olleet mukanamme tähän saakka ja olette mukanamme tästä eteenpäin. Kiitos perheet, tukijoukot, keikkajärjestäjät, ohjelmatoimisto Gramofoni Oy, SMORK-kilpakumppanit – tietenkin yleisö ja fanit!

Tanssiorkestereiden Suomenmestaruus on meille tärkeä kunnianosoitus ja aiomme vastedeskin työllämme osoittaa, että me olemme sen ansainneet. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään keikoillamme iloista tunnelmaa yllä ja mahdollistamaan teille mahtavia tanssi-iltoja.

SMORK – Tanssiorkestereiden SM-kilpailun pääpalkintona oli mahdollisuus lähteä säestämään uusia tangokuninkaallisia. Me Komiat kuitenkin päätimme kieltäytyä tästä kunniasta. Meillä on loistava porukka kasassa ja selkeä visio siitä mitä haluamme tehdä, joten jatkamme omana bändinä panostaen täysillä omaan tekemiseen. Kisan toiseksi tullut Mika Sihvolan Orkesteri – MSO lähtee säestämään ammattitaidolla ja kokemuksella uusia kuninkaallisia. Onnea heille ja hyviä keikkoja!

Suomen kesäkin laittaa nyt parastaan, joten eiköhän nähdä keikoilla!

Kannattaa siis lähteä aistimaan tanssiorkestereiden SM-voittajan keikkameininki – Ohjelmatoimisto Gramofoni hoitaa orkesterin esiintymiset ja Komiat keikkakalenteriin pääset tästä.

Lisätietoja SMORK-kilpailusta, sen osallistujaorkestereista sekä tuomaristo tästä.

Komiat-orkesterille on SMORK-voiton jälkeen sadellut onnitteluja ja suitsutusta!

* Mahtavat nuoret pelimannit!
* Onnea ihanat, upeat, komiat Komiat! Toivon teille onnea, viisautta ja iloa tuleviin aikoihin ja keikkoihin.
Innolla odotan, kun taas saan livenä teitä kuulla ja nähdä.
* Onnea teille! Olette parhaita ja todellakin nähdään keikoilla!
* Teillä on hieno kokoonpano. Hetkeäkään en epäillyt etteikö voittoa tulisi. Olette huikea bändi.
* Komiaa! Nyt saadaan useammin nauttia parketeilla teidän loistavasta esityksestä.
* Tanssikansan puskaradio on taidokkuudestanne ja mahtavasta menostanne jo jonkin aikaa ensin supissut, sitten rummuttanut. Mahtavaa, että saitte julkisen tunnustuksen soitannallenne. Onnea!
* Hienoa pojat ja onnea! Ootte piristysruiske alalle!
* Komiaa meininkiä, onnittelut SMORK-mestareille! Hyvä, kun jatkatte keikkailua normaalisti upeaan tyyliinne.

Tutustu myös:

Facebook

Youtube