SMOrk 2019 semifinalisti NEITOSET – Pikku pikku bikinissä

Uutiset, Yleinen

Parhaillaan SMOrk 2019 kilpailussa tanssiorkestereiden Suomen mestaruudesta kisaava Neitoset on ehtinyt myös levytysstudioon.

Me päätettiin Neitosten kanssa laittaa kesän iloa, valoa ja hyvää mieltä nauhalle ja lopputuloksen pääsette kuulemaan nyt. Makeaa luvassa!, hehkuttaa yhtyeen solisti Marja Pisilä.

…Hän oli pikku-pikku bikinissä, juuri sellaisessa, missä uimarannalla toisetkin on, Jos pikku-pikku bikinistä olekaan ei tinkimistä, On huopa uidessa kai tarpeeton…

Rantakulttuuria ylistävä laulu sopii loistavasti aurinkoisen kevään julkaisuksi – tämä musiikin helmi valloittaa takuulla kuulijat, sillä tuttu laulu on saanut herkullista uutta hehkua näiden viiden naisen otteessa.

Neitosten kokoonpanossa on musiikin vahvoja ammattilaisia, sillä opiskeluja löytyy Tornion ja Kainuun konservatorioista, Oulun yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta sekä Sibelius Akatemiasta. Yhtyeen jäsenten ihailtava varmuus kumpuaa keikkakokemuksesta ja ryhmän tavoitteena onkin pysyä aina ajanhermolla ja tarjoilla niin tanssijoille kuin kuulijoillekin täydellisen oikeaa, jalan alle helposti taipuvaa rytmiä. Musiikin helmet valloittavat kuulijat ja esiintymisestä aistittava pirskahteleva ilo tarttuu. Kirsikkana kakun päällä on stemmalaulu, joka kaikuu parhaimmillaan jopa neliäänisesti.

– Me rakastetaan iskelmää. Pienestä pitäen on lavoilla pyöritty ja jos vain keikkailta antaa esiintymiseltä myöten niin mielellään heilautellaan kellohelmaa myös tanssilattian puolella, Marja jatkaa.

Kokoonpanossa: solisti Marja Pisilä, rummut Satu Palmroos, harmonikka, koskettimet ja laulu Stiina-Emilia Kemppainen, koskettimet ja laulu Anni Palojärvi ja basso, klarinetti, kitara ja laulu Heli Korkala. Esiintymiset hoitaa Gramofoni.

Pikku pikku bikinissä 2’25

Alkuperäinen nimi
Itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini
Säv. San. Pockriss Lee Julien, Vance Paul J
Suom. san. Sauvo Puhtila, Niilo Pellervo
Sov. Jaakko Salo

Äänitys: Aukusti Koivisto
Miksaus: Rami Hänninen
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East
Layout: Titta Holanne

P 2019 GRF-Records / GRFCD-59
© Gramofoni Oy

Pikku pikku bikinissä – Spotify
YouTube