Souvareilta iloisia uutisia kevääseen

Uutiset

https://korvamato.fi/tuote/paiva-lasse-hoikan-souvareiden-kanssa/

Miltä kuulostaisi ”päivä Lasse Hoikan & Souvareiden seurassa”? Jos hypit ilosta jo pelkästä ajatuksesta, niin tässäpä sinulle erittäin iloisia uutisia!

Nyt sinulla on mahdollisuus viettää ”päivä” Lasse Hoikan & Souvareiden matkassa, ihan vaikka omalla kotisohvallasi. Päivän kruunaa Souvareiden ensimmäinen striimattu keikka heidän studioltaan Rovaniemeltä.

Kokoonnuimme ystävänpäivänä Rovaniemen studioon Souvareiden kanssa. Vieraaksemme tuli ystäviä etelästä. Työt, keikat ja esiintymiset on jouduttu perumaan, mutta saimme yhdessä aikaan jotain, mitä olimme kaivanneet. Neljä päivää kuvasimme studiossa ja Rovaniemen kauniissa talvimaisemissa.
Ja nyt teilläkin on mahdollisuus nähdä mitä saimme aikaan. 

Haluamme vielä kiittää tästä mahdollisuudesta ja tapaamisesta  Arto Nuotiota, Kyösti Mäkimattilaa sekä kuvaajia Jimi Lindströmiä ja Maikki Pisilää, kertoo Lasse Hoikka ja Souvarit yllätyksestään.

Luvassa on siis haastatteluja ja tarinointia Souvareiden pitkästä historiasta meidän viihdyttämisessä. Saamme nauttia Lapin kauniista, talvisista maisemista yhdessä Lasse Hoikan kanssa.
Pääsemme myös mukaan Lasse Hoikan & Souvareiden ensimmäiselle striimatulle keikalle!
Lasse Hoikkaa & Souvareita haastatteli tangokuningas ja radiojuontajanakin tunnettu Kyösti Mäkimattila.

Päivä Lasse Hoikan & Souvareiden kanssa -striimi julkaistaan 16.4.2021 klo 18 ja on katsottavissa 23.4.2021 asti.

Liput ovat myynnissä Korvamato.fi striimipalvelussa täällä.

Hyppää siis sinäkin mukaan Souvarit tunnelmiin!