Tangokuningas Keijo Hietikko ja Kati & Kuiskaus yhteiskeikoille

Uutiset, Yleinen

Keijo Hietikon kesä ja alkanut syksy on ollut kiireinen. Valinta vuoden 2022 tangokuninkaaksi toi elämään heti paljon uutta…palavereja, kuvauksia, haastatteluja ja kuninkaallisia keikkoja tangokuningatar Heta Halosen ja Rosette-orkesterin kanssa.

Kuninkuuden myötä Keijo saavutti yhden unelmansa ja asetti samalla itselleen uusia tavoitteita, sillä ajatuksissa on ollut viedä musiikkipuolta eteenpäin monin eri tavoin. Uusia tuulia puhaltaa jo lokakuussa, jolloin Keijo aloittaa keikkailun SMOrk 2022 finaalista tutun Kati & Kuiskaus -ryhmän kanssa. Ensimmäinen keikka uudella kokoonpanolla on sunnuntaina 30.10. Hoiskon maamiesseurantalolla.

– ”Tiedättehän sen tunteen, kun saat tehdä just sulle mieluisaa hommaa. Innostus vain kasvaa koko ajan ja nauttii täysillä joka hetkestä. Minulla on valtava halu ja kiinnostus kehittyä sekä oppia uutta. Koen olevani monipuolinen esiintyjä ja pyrin vaikuttamaan myös nuoremman sukupolven viihtyvyyteen. Tyylilaji taipuu tangosta räppiin ja takaisin”,
Keijo kiteyttää.

Keijo Hietikko ja Kati & Kuiskaus koskettavat laajasti tanssiväkeä – nuoruuden innolla he löytävät tiensä yleisön sydämiin esim. Juha Tapion ja Kaihon Karavaanin sävelin ja samalla tangot ja muut perinteisemmät tanssilajit esitetään alkuperäisiä versioita kunnioittaen. Esiintymisestä aistii kunnioituksen tanssimusiikin pitkiin perinteisiin sekä vanhoihin kappaleisiin.

Keijo Hietikko, Kati & Kuiskaus muodostavat yhdessä ryhmän, joka tuo esiintymislavoille oman hyväntuulisen ja raikkaan näkemyksensä. Heistä suorastaan loistaa rakkaus musiikkiin. Monipuolisuus on valttikortti ja kokoonpanon iloinen ja rempseä meininki tempaa mukaansa niin harrastelijan, kuin aktiivitanssijankin. Viihtyvyys on taattu, sillä vahva tahtotila musiikin parissa työskentelyyn viitoittaa tietä pitkälle tulevaisuuteen. Keikoille voi tulla yhtä hyvin tanssimaan kuin vaan kuuntelemaan livemusiikkia. Keikkakalenteria päivitetään parhaillaan.

Kokoonpano:
Keijo Hietikko – laulu, kitara
Kati Narvanmaa – laulu
Jaakko Jokela-Bergström – piano, taustalaulu
Janne Raatikainen – kitara, taustalaulu
Sami Jaakkola – basso, taustalaulu
Teemu Sarjamo – rummut