Tangokuningatar 2022
Heta Halonen

Porista kotoisin oleva Heta Halonen tunnetaan laulajana, muusikkona, näyttelijänä sekä musiikkipedagogina.
Heta on lapsesta asti laulanut niin yksin, kuoroissa kuin erilaisten yhtyeiden kanssa. Esiintyminen ja musiikin tulkinta ovat hänen suuria intohimojaan. Vuorovaikutus erilaisten teosten, yleisön ja muusikoiden kanssa antaa paljon. Elämyksien ja tunteiden välittäminen on Hetalle tärkeää ja musiikki on yksi luonnollisimmista keinoista toteuttaa sitä.
Heta soittaa pianoa, tekee omia sävellyksiä ja sanoituksia sekä on esiintynyt erilaisissa musiikkiteatteriproduktioissa mm. pääroolissa kevään 2023 Grease-musikaalissa. (Greasen ainutlaatuinen energia, tunnelma ja musiikki on valloittanut miljoonien katsojien sydämet aina uudelleen ja uudelleen aina vuoden 1972 Broadway ensi-illasta sekä John Travoltan ja Olivia Newton-Johnin tähdittämästä hittielokuvasta lähtien.)

Heta osallistui ensimmäistä kertaa Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailuun 2022 ja hänet valittiin tangokuningattareksi.
Heta oli taiteilijanimellä HetaBeata mukana Syksyn Sävelessä 2022 säveltämällään, sanoittamallaan ja sovittamallaan laululla
Rannalla.

Instagram: @hetabeatavocals
Youtube