Tangokuningatar Charlotta Saarelle Ibiscus-orkesteri

Uutiset, Yleinen

Heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuningattareksi 2023 valittu Charlotta Saari ja tangokuningas 2023 Pasi Flodströmin lähtivät heti valintansa jälkeen yhteiskeikoille ja heitä alkoi säestää Marko & Jukka -kokoonpanon rinnalta tuttu Jackpot-orkesteri. Viikonloppuna tehtiin tällä ryhmällä viimeiset yhteiset keikat ja nyt puhaltavat uudet tuulet.

– “Mulla on kunnia esitellä teille nyt oma upea bändini – Ibiscus! Näiden huippumuusikoiden kanssa lähdetään keikoille lokakuusta lähtien suurella palolla ja ilolla. Tästä tulee niin hyvä. Tulkaa kattomaan meidän meininkiä lavoille!”, Charlotta hehkuttaa.

– “Mun ja Pasin yhteisetkin keikat mennään pääosin tällä poppoolla ja niitähän varsinkin loppuvuosi ihanasti tarjoilee. Ensimmäiselle keikalle tämän uuden orkesterin kanssa päästään laivalla tiistaina 3. lokakuuta. Lähde siis mun, Pasin ja Ibiscuksen kanssa risteilemään Vaasa Aurora Botnialle. Nähdään keikoilla,” Charlotta jatkaa.

Charlotta listaa vahvuuksikseen esiintymisessä yleisön huomioimisen, valovoimaisuuden, rentouden, monipuolisuuden sekä tulkinnan.

”Rakastan laulamista ja haluan tehdä työtä sen eteen, jotta esiintymisestä tulisi pitkä elämäntyö. Haluan olla viihdyttämässä tanssilavoilla ja muilla estradeilla – olla mukana ylläpitämässä tanssimusiikin asemaa”, kuningatar kiteyttää.

Intohimo tangoon, iskelmämusiikkiin ja esiintymiseen elää vahvana. Tanssilavoille saadaan uusi mielenkiintoinen kokonaisuus, kun keikoille lähtee Ibiscus-kokoonpanossaan Rami Loukola (koskettimet, laulu), Topi Raussi (kitarat, laulu), Antti Samuelsson (basso, laulu) sekä Jyrki Iivanainen (rummut, laulu).

Charlotta Saari – Facebook
Ibiscus –
Facebook