Tangokuninkaalliset 2023


Tangokuningatar 2023 Charlotta Saari

Lapualta kotoisin oleva Charlotta on yrittäjä (kynsiteknikko, valokuvaaja), mutta kuningattaruuden myötä hän on tyhjentänyt työkalenterinsa ja suuntaa innolla keikoille. Intohimo tangoon, iskelmämusiikkiin ja esiintymiseen elää vahvana.

- "Rakastan laulamista ja haluan tehdä työtä sen eteen, jotta esiintymisestä tulisi elämäntyö. Haluan olla viihdyttämässä tanssilavoilla ja muilla estradeilla - olla mukana ylläpitämässä tanssimusiikin asemaa. Olen laulanut koko ikäni. Keikkaillut ja esiintynyt olen noin 7-vuotiaasta saakka pienemmistä tilaisuuksista suuriin konserttisaleihin. Olen keikkailut tanssilavoilla, konserteissa, tapahtumissa ja kaikenlaisissa tilaisuuksissa satunnaisten kokoonpanojen solistina sekä esiintynyt ja laulanut myös kesäteatterissa. Viime aikoina olen enimmäkseen keikkaillut mieheni kanssa duona, mutta laulettua on tullut myös orkesterien ja bändien kanssa."

Charlotan kilpailumenestyksiin lukeutuu Tangonuori 2016 ja Loistava Laulaja 2023 -kilpailujen voitot. Hän on ollut mukana myös The Voice Kids TV-ohjelmaformaatissa ja ottanut osaa myös muihin kilpailuihin.

Charlotta listaa vahvuuksikseen esiintymisessä yleisön huomioimisen, valovoimaisuuden, rentouden, monipuolisuuden sekä tulkinnan.

- "Olen nuori ja täynnä energiaa. Olisin raikas tuulahdus lavoille täynnä uutta intoa säilyttäen kuitenkin perinteikkäisyyden. Arvostan yleisöä ja kuuntelen heitä. Olen avoin ja sosiaalinen ihminen, joka on eduksi Tangokuningattarena. Omaan persoonallisen ja erottuvan äänen, joka pääsee oikeuksiinsa varsinkin tangossa. Olen kunnianhimoinen ja teen kovasti töitä, jotta vakiinnuttaisin paikkani lavoilla ja että minut muistettaisiin pitkään."

Seuraa somessa: 
Facebook
Instagram

_______________________

Tangokuningas 2023 Pasi Flodström

Tangolaulukilpailun ensikertalainen, Harjavaltalainen Pasi on ammatiltaan kanttori.Tangomarkkinoille osallistuminen on ollut hänen haaveensa jo pitkään.

- "Olen pyrkinyt vähitellen kohti tätä unelmaa. Muistan, kun katsoin pikkupoikana Tangomarkkinoita perheeni kanssa ja haaveilin, että voisin itsekin joskus osallistua tuohon kilpailuun. Elämä ja työskentely musiikin parissa ovat antaneet sen verran eväitä, että rohkaisin mieleni ja osallistuin Tangomarkkinoille."

Pasi aloitti pianonsoiton 9-vuotiaana. Myöhemmin mukaan tulivat laulu ja urut. Hän valmistui keväällä 2021 Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi, pääaineenani kirkkomusiikki - Opinnoissa syventynyt klassiseen lauluun ja laulupedagogiikkaan. Keväällä 2021 Pasi suoritti laulun A-tutkinnon. Keväällä 2017 kuningas teki oopperadebyyttinsä Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksen toteuttamassa Benjamin Brittenin A Midsummer Night ́s Dream-oopperassa.

- "Aloitin kanttorin sijaisuudet 16-vuotiaana ja nyt valmistuttuani olen saanut jatkaa töitäni kanttorinvirassa, Harjavallan seurakunnassa. Kanttorin töiden ohella olen keikkaillut laulajana erilaisten kokoonpanojen kanssa. Opintojen jälkeen olen käynyt vuoden verran laulutunneilla, joilla olemme suuntautuneet iskelmä- ja tangomusiikkiin."

Vahvuuksikseen Pasi listaa ehdottomasti monipuolisuuden ja positiivisuuden. Hän on tehnyt musiikkia monipuolisesti, aina muskarisedästä konsertteihin ja oopperaan - musiikkia positiivisella, kannustavalla otteella, hyvässä vuorovaikutuksessa muiden muusikoiden ja kuulijoiden kanssa.

- "Olen iloinen, lämmin ja helposti lähestyttävä laulaja. Musiikkitaustani kannustaa minua taipumaan monenlaiseen musiikilliseen tekemiseen. Koen, että tangokuninkaallisena on tärkeää vaalia perinteistä tangomusiikkia ja lavatanssikulttuuria, mutta tuoda rinnalle myös jotain uutta."

Seuraa somessa: 
Facebook
Instagram
Kotisivu