Tangokunkut Maunuksela & Hallikainen viettävät juhlavuotta 2020

Uutiset

22.2.2020 tulee täyteen 2 vuotta siitä kun kuningaskaksikko Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen löivät hynttyyt yhteen. Marko ja Jukka -duon yhteistyö on ollut mutkatonta ja samanlainen huumorintaju onkin oiva sokerikuorrute kaikelle tekemiselle. Heillä on tuplasti loputonta energiaa, ideoita ja rakkautta työhönsä. Paljon on julkisuudessa puitu, onko tässä Matin ja Tepon manttelinperijät?

2n on kauniimpaa -kiertue alkaa helmikuussa!

2-v. juhlan kunniaksi järjestetään hauskaakin hauskempi kiertue. Se kiertää maata koko vuoden joka kuukauden 22. päivä. Kiertueen sisällöstä voidaan luvata, ettet tule pettymään – rautainen viihdyttäjäkaksikko osaa ottaa yleisön niin hurtilla huumorilla kuin koskettavilla lauluillakin, kaksin on kauniimpaa. Esimakua antavat herkulliset yhteislevytykset Hei vaan heilani suloinen, Hulluna Tangoon, Samppanjaa ja Lattia remonttiin. Kiertueella säestyksestä vastaa Jackpot-orkesteri.

Vuonna 2020 Marko viettää 10-vuotta tangokuninkaana juhlavuotta ja Jukalla vuosia on kertynyt 12. Näistäkin tulee hauskasti yhteensä 22 vuotta.

Tule mukaan ja ylläty – näet ja kuulet kaiken kahtena! Saattaa tapahtua mitä vaan…Kaikella vakavuudella, rentoudella, ilolla ja tarvittaessa riehakkaastikin, mutta aina rakkaudella.

– Tässä oivallinen joululahjaidea sinulle ja ystävällesi. Kaksin on kauniimpaa, konsertissakin,
huikkaavat kunkut yhteen ääneen.

2n on kauniimpaa -kiertueen ensi-ilta koetaan la 22.2.2020 Hyvinkääsalissa (Lippupiste). Liput maksaa tietenkin 22 € (+ palvelumaksu).

Lisätietoja tulossa!