Tangomarkkinat superfinalisti 2022 Hanna Hirvonen Gramofonin edustukseen!

Uutiset, Yleinen

Gramofonin uusi artistikiinnitys Hanna Hirvonen on Tangomarkkinoiden laulukilpailun superfinalisti 2022, joka listaa suureksi intohimokseen tangot ja iskelmän ilosanoman. Hanna tunnetaan huumorintajuisena, hersyvänä ja iloisena ihmisenä, joka on täydestä sydämestään mukana kaikessa mihin ryhtyy. Helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen Hanna haluaa valloittaa tanssivan yleisön sydämet puolelleen.

Seinäjoen Tangomarkkinat antoi minulle paljon; upeita kokemuksia ja kohtaamisia. Fantastisen finalistijoukon, ammattitaitoisen kattauksen musiikin moniosaajia ja laaja-alaisen organisaation tukemaan tapahtuman onnistumista, heidän huomassaan oli turvallista olla. Kaikista suurin voimaannuttaja oli tietenkin yleisö ja kannustusjoukot, sydän pakahtuu onnesta tätä kaikkea ajatellessani. Haluan myös vielä kertaalleen onnitella upeaa ja valovoimaista kuninkaallisparia; olette rakkaita Heta ja Keijo!

Laulukilpailumenestyksen myötä aloitamme yhteistyön ohjelmatoimisto Gramofonin kanssa. Rakennamme yhdessä tulevaisuutta, jotta pääsen toteuttamaan itseäni laulajana ja artistina entistä laajemmalti eri tanssipaikoilla ja tapahtumissa. Juuri siellä missä tekin olette, armaat kannustajani, tutut ja ehkä vielä toistaiseksi tuntemattomat! Odotan innolla tätä mahdollisuutta, kaikkea kivaa on luvassa. Toivottavasti nähdään keikoilla pian!, Hanna hehkuttaa.

Hanna solahti laulun ja musiikin maailmaan jo 2000-luvun alussa, mutta suurimman ponnahduksen uralleen Hanna sai Ikaalisten ar­tis­ti­kou­lu­tuk­ses­ta (2003-2004). Yli 15 vuoden ajan Hanna on keikkaillut erinäisten kokonpanojen solistina, viime vuodet aktiivisemmin oman Haavekuva-orkesterinsa kanssa. Mukaan mahtuu myös iskelmätapahtumien suurempia konsertteja, lisäksi hän on saanut olla mukana mm. Vihreät Niityt -tapahtuman sekä Kiuruveden Iskelmäviikon ta­pah­tu­ma­jär­jes­te­lyis­sä. Hanna on Toivo Kärki laulukilpailu 2004 -voittaja ja IskelmäMestari 2016.

Talvikaudella 2019–2020 Hanna oli viiden kuukauden mittaisen jakson Tanssikellari Foxin vakioartistina, Playa del Inglesissä ja nautti ajastaan saarella rakkaan työn parissa.

Vuonna 2021 ilmestyi Hannan iskelmä- ja tanssimusiikkipainotteinen esikoisalbumi Aallonmurtaja, joka valittiin Kuukauden Levyksi joulukuussa 2021.

Ensi viikon torstaina 4. elokuuta Hanna on mukana Tanssi kanssain -ohjelman kuvauksissa Littoisten lavalla, Kaarinassa (os. Littoistenjärventie 153). Hannan kanssa lavalla ovat Tangokuningatar 2022 Heta Halonen, Tangokuningas 2022 Keijo Hietikko, Tangomarkkinat 2022 laulukilpailun superfinalisti Lauri Ketonen sekä Rosette-orkesteri. Alkuillan ohjelmassa Tanssikurssi klo 18-19.20 (Tango – Tasona perusteet / keskitaso). Tanssit klo 19.30-23.

Hannan Facebook.

Tervetuloa Gramofonin edustukseen Hanna!