Tangotungos Harjavallassa

Uutiset, Yleinen

Maanantaina 24.7. Harjavallan kaupunki ja Harjavallan seurakunta järjesti todellisen kansanjuhlan juhlistaakseen Pasi Flodströmin tangokuninkuutta.
Torille saapui tuhansia harjavaltalaisia ja lähipaikkakuntien asukkaita. Mukaansatempaavasta tunnelmasta nautti laulaen ja tanssien kaikenikäiset katselijat.

Kansanjuhlan päätähtenä loisti tietysti Harjavallan ”oma poika” tangokuningas Pasi Flodström, jota säesti taitava Amorio-orkesteri. Juhlassa kuultiin myös upeana yhteislauluna Satumaa-tango.

Olen kiitollinen siitä, millaisen tuen olen saanut kaupungilta ja seurakunnalta koko tangomatkani ajan. Oli hieno huipentaa tangomatka yhteiseen torijuhlaan ja päästä juhlimaan kruunua jopa 3000:n kuulijan kanssa!
Paikalliset kuulijat totesivatkin, etteivät ole nähneet Harjavallan torilla vuosikymmeniin tuollaista väkimäärää. Juhlahumu ja yhteisöllisyys oli käsin kosketeltavaa. Kuulijoita oli vauvasta vaariin, lähialueilta ja kauempaakin. Esiintymisen jälkeen sain vielä kohdata kanssajuhlijoita.
Talletin sydämeeni kaikki ne kauniit ja kannustavat sanat jotka heiltä sain,
summaa Pasi maanantain tunnelmiaan.

Harjavallan seurakunta muisti kanttoriaan hauskalla karikatyyritaululla, jonka on taiteillut raumalainen taiteilija Teuvo Salminen (taulu uutiskuvassa).

Illan päätteeksi kuultiin myös paikallista Särmä-bändiä jonka myötä vauhti vain kiihtyi.

”Nyt Harjavalta tunnetaan myös tangokuninkaskuntana”

Voit katsoa tunnelmia maanantailta vielä seuraavien linkkien myötä:
Torijuhla
Videomateriaalia juhlista

Tangokuninkaallisia pääsee seuraavaksi kuulemaan:
Pe 28.7. Nurmes, Kajasteen lava
La 29.7. Savitaipale, Säänjärven lava
Su 30.7. Laukaa, Savion lava
Lisää Pasi Flodströmin ja Charlotta Saaren keikkoja pääset katsomaan täältä.

Tiedot ja linkit juhlasta: Harjavallan kaupunki
Yhteiskuva: Andreas Holm