Tanssiin kutsuvia lattarirytmejä kesään

Uutiset

Fernandan solisti Katja Karisukki julkaisee uutta tanssimusiikkia tulevaan kesään menevällä tanssikappaleella Tule ja vie.

Tangosävellyskilpailun 2019 voittajanakin tunnettu pianisti Minna Miettinen on säveltänyt ja sanoittanut tämän lattarihenkisen kappaleeen, joka nappasi myös ykkössijan viime kesänä Kiuruveden iskelmäviikon sävellyskilpailussa. Karisukin ja Miettisen yhteistyö alkoi samaisena kesänä Karisukin esitettyä voittokappale Iskelmäviikon konsertissa.
Katja Karisukki on aloittanut tuoreena Tanssiorkesteri Fernandan solistina vuoden 2020 alusta ja iloisella olemuksellaan sekä hyväntuulen karismallaan valloittanut jo monet tanssiestradit. Katja Karisukki on voittanut valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun 2018 sekä Somero soikoon -laulukilpailun 2012. Katja Karisukki on tuttu myös Nelosen Voice of Finlandista. Katja Karisukin tuore julkaisu Tule ja vie tulee soimaan myös Fernandan settilistoilla sekä tulevalla Katjan ja Fernandan pitkäsoitolla.

Ihastuin Tule ja vie -lauluun ensikuulemalta. Rytmi ja lyriikat veivät jo ensitahdeilta koko olemukseni jonnekin ihanaan hetkeen menneisyydessä auringon lämpöisten säteiden kutsuessa keinuvaan tanssiin. Halusin ehdottomasti levyttää tämän upean tulevan tanssihitin! Tule ja vie saa väkisinkin hymyn huulille ja lanteet liikkumaan!, kertoo Katja Karisuki.

Tule ja vie syntyi muistellessa ennätyskuumaa kesää 2018; tuolloin lehmusten varjossa olikin mukavin paikka tanssahdella! Tavoitteena oli viedä kuulija kesän lämpimiin iltoihin, joita vietetään rakkaan kanssa tanssien ja joita syksyn tullessa on hyvä muistella. Kappaleen keinuvat bayon-rytmit jäävät kuulijan mieleen pitkäksi aikaa. Koronasta huolimatta kesä tulee ja tanssijat tanssivat uuden musiikin tahdissa, vaikka sitten kotonaan, kunnes jälleen päästään kokoontumaan, paljastaa Minna Miettinen kappaleen synnystä. 

Tanssiorkesteri Fernandalla on Facebookissa menossa hauska tanssikilpailu koskien Tule ja vie -singlen julkaisua.
”Kesän hauskin tanssikilpailu! Kuvaa n. 1,5 min mittainen tanssivideo, jossa tanssit uutta kesän 2020 tanssihittiä Tule ja vie yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Kilpailuaikaa on 19.6.2020 asti! Arvomme kaikkien osallistujien kesken upeita palkintoja!
Mm.Muotiputiikki Helmen tuotteita, Humpparalli 2021 tanssilippuja sekä kirsikkana kakun päälle Katja Karisukin privat keikan 45 min.vaikkapa omaan olohuoneeseen!
Erikseen palkitaan myös kaikkein mieleenpainuvin tanssivideo!
Tervetuloa osallistumaan!” 

Tule ja vie 4.22
SPOTIFYYOUTUBE
Sävellys ja sanoitus – Minna Miettinen
Sovitus – Minna ja Miri Miettinen
Äänitys ja miksaus – Miri Miettinen
Masterointi – Jaakko Viitalähde / Virtalähde Mastering
Tuotanto – Halavamusic
Laulu – Katja Karisukki
Piano – Minna Miettinen
Basso – Jari Heino
Kitara – Jari ”Heinä” Nieminen
Rummut, perkussiot – Miri Miettinen
FIHX21900014