Tanssikarnevaali rantautuu helmikuussa Tampereelle!

Uutiset, Yleinen

Tulossa! Tampereen Tanssikarnevaali 9.-11.2.2024
paikkana Tanssikeskus Tessu, Tampere

Kainuussa ja Savossa suosiota niittänyt Tanssikarnevaali-konsepti rantautuu tällä kertaa Tampereelle. Helmikuisen viikonlopun aikana turkulaiset yritykset Gramofoni ja Tanssipuoti sekä Tanssikeskus Tessu lupaavat hemmotella jälleen tanssinystäviä ja luoda talveen kokonaisvaltaisen viihde-elämyksen – luvassa on kahdet perinteiset lavatanssit sekä vauhdikas tanssileiri.

– “Aivan mahtavaa päästä tekemään uutta tapahtumaa Tampereelle! Tervetuloa kaikki tanssimusiikin ystävät tansseihin, tanssileirille tai vaikka molempiin”, hehkuttaa Tanssipuodin toimitusjohtaja Niina Tammelin.

Tansseja tähdittää tälläkin kertaa yleisön suosikkiesiintyjät ja Tanssileirin opettajajoukko on valittu tanssijoiden toiveiden mukaisesti. Luvassa on siis taitavaa opetusta leppoisassa ilmapiirissä ja mikä parasta tanssimisella on tunnetusti lukuisia hyvinvointia parantavia vaikutuksia.

“Toivon kaikkien tanssijoiden löytävän myös nämä talvella järjestettävät tapahtumat. Tälläkin kertaa voi paikan päälle tulla myös ihan vaan katsomaan, fiilistelemään ja kuuntelemaan hyvää musiikkia, meillä on aina huippubändit Tanssikarnevaaleissa. Rohkeasti siis paikalle kaikki”, Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio toivottaa.

Tampereen Tanssikarnevaalin sydän on perinteiset lavatanssit

Perjantaina 9.2. klo 19.00-01.00
PNP & Henri Jokinen
Kari Hirvonen & Onnentähti

Lauantaina 10.2. klo 19.00-01.00
Tomi Markkola & Kipinä
Helminauha

Liput 25 € / ilta
Molemmat illat 45 €

Hakuvuorot:
19-20.30 Viejät
20.30-21.00 Seuraajat
21.00-23.00 Viejät
23.00-24.00 Seuraajat
24.00- Sekahaku

Vartioitu narikka 2 € / takki.
Tanssipuodin pop-up myymälä mukana menossa.

Tampereen Tanssikarnevaalin tanssileiri 10.-11.2.2024

Tanssikarnevaalin oheisohjelmana järjestetään koko viikonlopun mittainen tanssileiri. Opettajina toimivat Sami & Jutta Helenius, Antti Törmänen, Joonas Kainulainen & Alina Mustamaa sekä Jussi Kaksonen.

Tanssileirin tanssilajit ovat tango, hidas valssi, fusku, bugg, rumba (bolero) ja salsa. Tanssileiri sopii opetettavien lajien perusteet hallitseville sekä pitempään tanssineille. Tanssileirille voi osallistua yksin, parin kanssa tai suuremmallakin porukalla, kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto. Tanssia voi myös vain oman parin kanssa. Tanssileirin tarkempi ohjelma ja hinnasto: https://www.tanssikurssit.fi/tapahtuma/tampereen-tanssikarnevaali/

Muutokset mahdollisia.

Tanssikeskus Tessu / Hurmion salit
Tesomankatu 33, 33310 Tampere

Lisätiedot:

Kristiina Heikkilä
tuottaja
044 7843 224
kristiina.heikkila (at) gramofoni.fi

Tanssipuoti / tapahtumatuotanto
tanssileiri
045 1514 830
info (at) tanssikurssit.fi