Tanssikarnevaali rantautuu Vuokattiin pääsiäisenä

Uutiset, Yleinen

Viime vuonna vietettiin ensimmäistä kertaa Kainuussa uutta yleisötapahtumaa, Kainuun Tanssikarnevaalia. Tänä vuonna on ilo kertoa, että tapahtuma saa jatkoa, kun turkulaiset yritykset Gramofoni ja Tanssipuoti yhteistyössä Naapurinvaaran Huvikeskuksen (Vuokatti) kanssa rakentavat pääsiäiseksi monipuolisen tapahtumakokonaisuuden 7.-9.4.2023.

Kainuun Tanssikarnevaalin tapahtumapaikkana on Naapurinvaaran Huvikeskus, nykyaikainen tanssipaikka, jossa on panostettu erityisesti asiakkaiden palveluun ja viihtyvyyteen. Naapurinvaaralla on sanottu etelän vehmaan luonnon ja pohjolan valoisan yön kohtaavan.

Tulossa tanssintäyteinen pääsiäinen Naapurinvaaran Huvikeskukseen

Kainuun Tanssikarnevaalia vietetään 7.-9. huhtikuuta ja esiintymislavalle saadaan mittava esiintyjäkaarti – perjantaina 7.4. esiintymislavalla Antti Ahopelto & Etiketti sekä Kari Hirvonen & Onnentähti. Lauantaina 8.4. on vuorossa PNP solistinaan Henri Jokinen, Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri, Hanna Hirvonen sekä hallitseva tangokuningas 2022 Keijo Hietikko.

Tanssileiri järjestetään perjantaista sunnuntaihin mukana tanssinopettajat Kari & Merja Filpus, Sari Aaltonen, Anne-Riina Hurskainen ja Arto Petjala. Pääsiäisenä voi siis tulla tanssimaan vaikka koko viikonvaihteeksi tai vaikka vain yhdeksi päiväksi.

Kainuun Tanssikarnevaali valmistautuu tarjoamaan yleisölle kokonaisvaltaisen viihde-elämyksen, joka täydentää kevään suosittua loma-aikaa.

– ”Tällaisille tapahtumaviikonlopuille on nykyään kysyntää ja siksi onkin hienoa, että päästään taas tekemään Kainuun Tanssikarnevaalia. Tällä kertaa legendaarisen Naapurinvaaran Huvikeskuksen kanssa. Napiksen lattiat ja tilat ovat tähän tarkoitukseen juuri sopivat ja esiintyjät tapahtumaan valittiin tanssijoiden suosikeista ”, kertoo ohjelmatoimisto Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio.

”Naapurinvaara on yksi Suomen tunnetuimmista tanssipaikoista ja tällä hetkellä yksi suosituimmista. Pääsiäisenä tanssijoita on perinteisesti houkutellut huippuesiintyjien lisäksi muutaman kilometrin päässä sijaitsevan Vuokatin alueen hienot ulkoilu- ja majoitusmahdollisuudet. Tanssikarnevaalin osanottajille on tarjolla edullisia majoitusvaihtoehtoja ja tapahtuman järjestämiseen lisäpontta antoi ehdottomasti viime vuonna järjestetyn asiakaskyselyn tulokset. Kyselyyn vastanneet toivoivat muun muassa tanssikursseja ja näin saatuamme parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit järjestämme täysipainoisen tanssitapahtuman”, summaa paikallinen tapahtumajärjestäjä Pertti Granqvist.

Tässä toivotussa tapahtumassa on luvassa tähtiesiintyjiä, mukaansatempaavaa lavatanssin riemua ja livemusiikkia sekä tanssitunteja huippuopettajien johdolla. Tanssileirillä tunnit sopivat niin opetettavien lajien perusteet hallitseville kuin pidempään tanssineillekin.

”Me olemme Tanssipuodisssa innoissamme yhteistyöstä Naapurinvaaran Huvikeskuksen ja Gramofonin kanssa. Uskomme, että uusi keskeinen sijainti, huipputaitavat tanssiopettajat ja suositut tanssiartistit tuovat Kainuun suuntaan aivan uutta energiaa, tanssin iloa ja virtaa pääsiäisen aikaan. Nyt kannattaakin toimia nopeasti ja varata majoitusta lähialueilta, sillä tapahtumasta on tulossa huippusuosittu”, iloitsee tanssikarnevaalin tanssileiristä vastaava Niina Tammelin.

Lisätietoja:
www.tanssikarnevaali.fi
https://www.tanssikurssit.fi/tapahtuma/kainuun-tanssikarnevaali
https://napis.fi/index.php/ohjelmisto

Lisätiedot:

Kristiina Heikkilä (Tuottaja)
p. 044 7843 224
kristiina.heikkila (at) gramofoni.fi

Niina Tammelin (Tanssikurssit)
p. 045 1514 830
info (at) tanssikurssit.fi