Tanssin Tähdet gaala

Uutiset

Yleensä sanotaan, että ”joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään”. No me otamme tämän riskin ja palaamme tämän viikon maanantain tunnelmiin ja tuloksiin.

Tanssin Tähdet -gaala järjestettiin nyt kolmannen kerran Viking Gracella maanantaina 2.11.2020.
Edellisenä iltana yleisöä viihdytti Finlanders sekä Marko ja Jukka & Jackpot. Tunnelma oli kahdella sanalla sanoen iloinen ja mahtava, niin lavalta käsin kuin yleisössäkin.
Maanantaina klo 14 järjestettiin kahden tunnin kestoinen Tanssin Tähdet -gaala. Tanssin Tähdet -äänestys oli käynnissä netissä 1.-30.10. ja ääniä annettiin reilusti yli tuhat. Äänestystä jatkettiin tutusti myös laivalla sunnuntaina tunnin verran. Nämä äänet lisättiin netin kautta annettuihin ääniin.
Tanssin Tähdet -gaalassa on myös ollut perinteenä, että mukana on yllätysartisteja! Tänä vuonna yllätyksiä oli Maria Tyyster, Petri Hervanto, Kyösti Mäkimattila, Tiina Räsänen, Maikki Pisilä, Saija Tuupanen ja Eija Kantola. Mukana oli myös uuden Radio Gramofonin kaikki juontajat, joten yllätysten lisäksi gaalasta nautti myös Suvi Karjula, Kirsi Uskali ja Krista Westerlund.

Teidän äänestämät Tanssin Tähdet voittajat menivät vuonna 2020 seuraavanlaisesti:

Vuoden tanssilava 2020 TOP 5 (äänet jakautui 136:n lavan välillä)
Tässä kategoriassa tuli useampi ”tasapeli”
1. Valasrannan Tanssilava
2. Ämyrin tanssilava ja Metsälinna (Ristiina)
3. Kapakanmäki (Tuulos) ja Naapurinvaaran Huvikeskus

Vuoden tanssiorkesteri 2020 TOP 5 (äänet jakautui 84:n orkesterin välillä)
1. Komiat
2. Neitoset
3. Finlanders
4. Lasse Hoikka & Souvarit
5. Amore

Vuoden miesartisti 2020 TOP 5 (äänet jakautuivat 89:n miesartistin välillä)
1. Kyösti Mäkimattila
2. Leif Lindeman
3. Teemu Roivainen
4. Kari Hirvonen
5. Jyrki Nurminen

Vuoden naisartisti 2020 TOP 5 (äänet jakautuivat 68:n naisartistin välillä)
1. Saija Tuupanen
2. Heidi Pakarinen
3. Suvi Karjula
4. Eija Kantola
5. Suvi Teräsniska

Me onnittelemme lämpimästi kaikkia voittajia ja jokaista äänestettyä tanssilavaa, tanssiorkesteria, mies- ja naisartistia. Niitä oli mahtava määrä.

Muistattehan siis pistää kalenteriin jo ensi vuodellekin merkinnän ”Tanssin Tähdet -lavatanssiristeily”, jotta näemme taas teidät nauttimassa kanssamme upeasta musiikkitarjonnasta ja yllätyksistä.

Käykäähän siis tanssimassa ja viihtymässä maamme upeiden artistien, tanssilavojen ja orkestereiden myötä. Tämä vuosi on ollut erikoinen kaikin tavoin, mutta onneksi meillä on mahdollisuus nauttia ja tukea kotimaista viihdettä.