Tiina Räsänen & Petri Hervanto Gramofonin edustukseen

Uutiset

Gramofonin edustukseen on helmikuussa saatu upeat taiteilijat, Seinäjoen Tangomarkkinoilta tuttu kuninkaallinen pariskunta Tiina Räsänen (Tangokuningatar 1994) ja Petri Hervanto (Tangokuningas 1999). Vahva musiikillinen osaaminen ja rautainen ammattitaito takaavat laadukasta estradiviihdettä, kun heidät saadaan lavalle.

Tiina ja Petrin monipuolinen ohjelmistonsa muuntuu luontevasti perinteisistä tanssikeikoista konsertteihin tai vaikka musiikkiteatteriin niin yhdessä kuin erikseenkin. Vuosi 2019 on Tiinalle ja Petrille juhlavuosi, sillä Tiinalla on 25 v. ja Petrillä 20 v. tangokuninkaalliseksi valinnasta.
– Sydämellisesti tervetuloa Gramofoniin Tiina ja Petri!

TIINA RÄSÄNEN

Tiina Räsänen oli vain 18-vuotias, kun hänet kruunattiin kaikkien aikojen nuorimmaksi tangokuningattareksi. Tiina pääsi kokemaan ikimuistoisen tangovuoden 1994 yhdessä tangokuningas Sauli Lehtosen kanssa.

Rakastetuimmat ikivihreät Tiinalta luonnistuvat yhä, mutta monipuolinen artisti on hurmannut 25 vuoden aikana yleisöä myös bilebändissä, ravintola- ja laivakeikoilla, tanssilavoilla, konserteissa ja intiimeillä duokeikoilla. Tiina on esiintynyt paljon yhdessä puolisonsa, tangokuningas Petri Hervannon kanssa.

Vuonna 2018 Tiina tähditti Kari Tapion elämästä kertovaa 15 kesää -musiikkinäytelmää, joka sai suuren kysynnän vuoksi jatkoa. Haasteista syttyvä Tiina on ehtinyt tulla kahteen kertaan äidiksi, opiskella kosmetologiksi ja osallistua fitness-kilpailuihin. Nykyään urheilullinen Tiina pitää yllä keikkakuntoa harrastamalla taekwondoa.

PETRI HERVANTO

Petri aloitti esiintyjäuransa teinivuosinaan 1986, josta alkaen hän on kiertänyt eri yhtyeissä, pääasiassa iskelmämusiikkia soittaen ja laulaen vuoteen 1999, jolloin hän saavutti voiton Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Tangokuninkaan keikkatahti oli ensimmäiset vuodet kiivasta ja Suomen tangokulttuuria käytiin edustamassa mm. Argentiinassa, Uruguayssa, Saksassa ja Norjassa.

Vuosituhannen alkupuolella tuli mahdollisuus lähteä mukaan myös näyttämölle ja Turun Kaupunginteatterista alkanut putki näyttelijänä onkin jatkunut näihin päiviin saakka. Takana on viitisentoista pääroolia musikaaleissa ja komedioissa esim. All shook up ja Piukat paikat, sekä mm. Dannyn, Baddingin ja Olavi Virran henkilöroolit.

Monipuoliset teemalliset konsertit sekä räätälöidyt yritys- ja yksityistilaisuudet työllistävät vuosittain runsaasti. Ohjelmisto luodaan yhdessä pitkäaikaisista musiikin ammattilaisista koostuvan oman FeelGood-orkesterin kanssa. Tanssipaikoilla ja ravintoloissa Petriltä kuullaan taattua laatua olevaa iskelmä- ja tanssimusiikkia joka sopii myös kuunneltavaksi. Pieni ripaus glamouria on aina ripoteltu niin esiintyjän kuin esitettävän musiikin kruunuksi. Petri tekee lisäksi myös erilaisia liikunnanohjauksia sekä pitää luento- ja keskustelutilaisuuksia hyvinvoinnista.