Tiina Räsäseltä joulusingle Pieni rumpalipoika 3.12.2021

Uutiset, Yleinen

Kaikkien aikojen nuorimpana tangokuningattareksi valittu Tiina Räsänen on ehtinyt liki 30-vuotisen uransa aikana taipua tyyliin jos toiseen niin musiikin, näyttämön kuin koko elämän estradeilla. Uusia tuulia hän on päässyt kokemaan mm. Radio Gramofonin toimittajana ja yhdessä Eija Kantolan kanssa rakennetussa showssa ”Aikuinen nainen”. Joulukuussa Tiina virittäytyy joulumusiikin maailmaan, sillä 3. joulukuuta hän julkaisee singlen ”Pieni rumpalipoika”.

– ”Olen laulanut Pieni rumpalipoika laulua ensimmäisen kerran konserteissa jo aivan urani alussa. Mielestäni siinä on jotain ihanan kiehtovaa, selkeää ja rauhoittavaa. Vaikka kappale on jo yli 80 vuotta vanha sen sanoma ei vanhene. Laulussa sanotaan, että jokaisella meillä on jotain hyvää annettavana. Pieni rumpalipoika on köyhä, mutta hän antaa lahjaksi soittoansa. Itse koen, että laulullani voin tavoittaa minulle vieraitakin ihmisiä. Se tuntuu merkitykselliseltä”, Tiina kertoo.

Joulu on Tiinalle vuoden parasta aikaa. Kaunis ja rauhaisa juhla, joka täyttyy niin perheen yhteisistä puuhista kuin musiikistakin.

– ”Alunperin suunnitelmissa oli, että olisin laulanut tämän singlen yhdessä poikani Eemelin kanssa, mutta nuorimies tuumasikin pian ”Ei sittenkään. Laula sä vaan äiti!” No, siihen oli äidin taivuttava. Sain tehdä kappaleen minulle jo ennestään tuttujen ihmisten kanssa ja vaikka taas meinasi tulla kiire, ehdittiin laulu kuitenkin äänittää mukavasti tutussa seurassa. Kiitos siis Anssi, Olli ja Janne! Ootte best! Kiitokset myös Gramofonin väelle, erityisesti Titta, Taija ja Toni. Olitte korvaamaton apu”, Tiina hehkuttaa.

Tiina Räsänen – PIENI RUMPALIPOIKA 2’57
SpotifyYouTube
ISRC FIGRF2100049
GRFCD-126
EAN: 6419929690607

Säv. Harry Simeone, Henry Onorati, Katherine K. Davis
Suom. san. Hilkka Norkamo
Sov. Anssi Huotari

Äänitys: Anssi Huotari
Miksaus: Olli Huttunen / Hudelandia
Masterointi: Janne Tolsa / Note On Studio

Tiinan kuvaaja: FoTom / Tom Lahti
Kannen suunnittelu: Titta Holanne

© GRF-RECORDS
p 2021 GRF-RECORDS / GRFCD-126

1. joulukuuta Varkauden Warkaus-salissa kuullaan Joulun taika -konsertti, jossa Tiina esiintyy yhdessä Petri Hervannon kanssa ja samana päivänä alkaa AlfaTV:ssä pyöriä Kuninkaallisten konsertti -sarja. Tämän 3-osaisen sarjan I. jaksossa Tiina on juontajana ja 3. jaksossa laulamassa. (Koko konserttisarja AlfaTV:ssä 4.12. / 11.12. / 18.12.)