Tino Ahlgrenilta uutta musiikkia

Uutiset

Tino Ahlgrenin uutuussingle Tulen vielä takaisin

Tino Ahlgren on loistava tangon tulkki, sillä tango on kulkenut miehen matkassa jo lapsuusvuosista. Keikkakokemusta on kertynyt, sillä keikkoja mies on ehtinyt tehdä jo 11-vuotiaasta lähtien. Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokuningas 2018 -kilpailussa Tino valittiin yleisön suosikiksi. 

Viime aikoina Tino on myös vieraillut levytysstudiossa, josta tuomisina on uutuussingle Tulen vielä takaisin.

–      ”Tulen Vielä Takaisin” on takuuvarmaa iskelmää, ja singlelohkaisu Tinon ensimmäiseltä iskelmäalbumilta. Sen musiikkityylin tulkinta on Tinolle ominaista ja varsin luontevaa, vaikka hänet vahvana tangon tulkkina tunnetaankin”, kuvailee tuottaja Jari Puhakka.

Laulun tekijätiimissä on tuttuja nimiä – sanoitus on Vexi Salmen, sävellys Matti ”Fredi” Siitosen, ja sovituspuolesta vastaa Jari Puhakka.

Levyyn on satsattu niin taiteellisesti kuin taloudellisestikin, sillä loistavilla studiomuusikoilla toteutettu äänite soi laadukkaasti. Taiteellisena tuottajana Musiikkituotanto Jari Puhakka Oy.

Tinon vahvuuksia on tulkinta, esiintyminen, sosiaalisuus, positiivisuus ja tunnelman luominen. Keikoillaan Tino saa tanssiyleisön puolelleen hyvällä ohjelmistolla ja kuuntelemalla yleisön toiveita.

– ”Olen nuori, mutta paljon kiertänyt ja nähnyt miten musiikkihommat tulisi toimia ja tehdä. Vuosien varrella olen poiminut kaiken tarvittavan tiedon ja taidon. Haluan nöyrästi palvella tanssijoita sekä kuuntelijoita. Hyvän musiikin ja uusien sovituksien myötä. Olen valmis heittäytymään uusiinkin asioihin perinteitä kunnioittaen”, Tino kertoo.

CDS julkaisu marraskuu 2020 – laulu Spotifyissa.

Tuotanto: Junnu Kylmälä Music
Tino Ahlgrenin esiintymiset: Gramofoni Oy