Tomi Markkola julkaisee uutta musiikkia kevääseen – Aallonmurtaja 5.5.2023

Uutiset, Yleinen

Tänään 5. toukokuuta Tomi Markkola julkaisee uutta musiikkia. Mukaansatempaava uutuus Aallonmurtaja on Pertti Haverisen sävellys ja sovitus, sanat ovat Pekka Erosen. Kappale on jatkoa viime syksynä ilmestyneelle ”Kun sä tuut” -singlelle.

Aina hyväntuulinen tangokunkku Markkola on ollut aktiivinen työrintamalla. Keikoilla miestä kiitellään vuolaasti ja vähintäänkin yhtä suurta kunnioitusta hän saa osakseen viherrakentamisen puolella. Laulamisen ohella erilaiset puutarha- ja viherrakentamistyöt ovat laulavan puutarhurin sydäntä lähellä. Uutta musiikkia ehditään työstää kaiken aikaa ja mikä olisikaan parempaa. Musiikilla on aina ollut merkittävä osuus Tomin elämässä.

– ”Aallonmurtaja” biisi syntyi vuonna 2021 vaihtoehdoksi Syksyn Sävel -kilpailuun. Kilpailuun valikoitui kuitenkin ”Ilman sua” -kappale ja tämä ”Aallonmurtaja” kypsyteltiin valmiiksi ja julkaistavaksi tälle keväälle ja kesän lavakeikoille. Tämä iloinen kesärallatus jää mukavasti korvamadoksi soimaan. Tätä bändimme esittää ilolla tulevilla keikoilla ja biisi saa hymyn varmasti myös yleisön kasvoille. Taattua, tanssittavaa minun tyylistäni iskelmämusiikkia levytettäväksi ja esitettäväksi”, Tomi kertoo uudesta singlestään.

Tomi Markkola – Aallonmurtaja 3’17
Spotify / YouTube


ISRC: FIGRF2300015
GRFCD-146
EAN: 6419929690843
Säv. / sov. Pertti Haverinen
San. Pekka Eronen

Äänitys ja miksaus: Pertti Haverinen / Falcon Studio
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East
Tuotanto: Tomi Markkola / Gramofoni

© GRF-RECORDS
p 2023 GRF-RECORDS / GRFCD-146

Tomin kuvaaja: Tom Lahti
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne

Kesä kuljettaa Tomia ja Kipinä-orkesteria keikoille tanssilavoille, laivakeikoille ja mm. Tuurin Kyläkaupan kesätansseihin. Kipinässä soittavat ja laulavat Mika Heinonen (haitari, koskettimet, laulu), Jussi Manninen (basso, laulu), Juha Muukkonen (kitara, laulu) sekä Miikka Raeniemi (rummut, laulu).

Tomin ja Kipinän keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/tomi-markkola
Tomi Markkolan omat www-sivut:

https://tomimarkkola.fi/