Tomi Markkola levytti uima-altaalle saamansa joululaulun!

Uutiset

Tomi Markkolan ura on ollut nousujohteinen tasaisen varmasti. Uraan mahtuu niin Tangokuninkaan kruunu, Syksyn Sävel -edustus, Vuoden miesartistin titteli kuin Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voittokin. Tomi on ollut tangokuninkuuden jälkeen yksi Suomen suosituimmista miesartisteista.

Vuonna 2016 Tomi vietti 20-v. taiteilijajuhlaansa ja pitkän levytystauon jälkeen tuolloin ilmestyi myös Myyty mies -albumi. Levyn lähtökohtana oli, että levylaulut sopivat myös keikoille eli tanssittavuutta mietittiin tarkkaan.

Uutta musiikkia Tomi Markkolalta – Nyt sytytän mä kynttilän julkaisussa 29. marraskuuta

Tomi kävi pöllölaaksossa (vanhalla Maikkarin studiolla) Studio Popissa – Nyt on lupa kuulla uutta musiikkia, sillä jouluksi saadaan juuri levytetty joululaulu ’Nyt sytytän mä kynttilän’. Virallinen julkaisupäivä 29. marraskuuta 2019.

– Sanoittaja Timo Jokinen ja säveltäjä-legenda Veikko Samuli lähestyivät minua tällä kauniilla joululaululla. He toivoivat, että levyttäisin tämän. Olin Inglesissä lomamatkalla ja istuin altaalla, kun laulu kilahti sähköpostiini. Samantien kuuntelin sen läpi ja vaikka oli 34 astetta lämmintä, niin meni vilunväreet. Kappale osui ja upposi todella. Tuntuu hienolta, että sain tämän laulun levyttää. Uskon, että ihmiset tulevat pitämään tästä kauniista laulusta. Tästä tulee minun lempparini. Innolla odotan, että pääsen tätä uutukaista esittämään joulukonserteissani,
Tomi kertoo.

Tänä vuonna Tomin joulu sujuu töiden merkeissä. Aatto vietetään perheen parissa, mutta jo joulupäivänä voit kuulla Tomia & hänen Fernet-orkesteriaan joulukonsertissa 25.12. Ikaalisten kylpylässä. Loppuvuoden muut keikat: 5.12. V2 – Viihteen Valtatie, Harjavalta / 7.12. Scandic Kemi / 13.12. Kivijärven liikuntasali -konsertti / 14.12. Tyrnävän Seurojentalo / 17.12. Masku, Kirkko / 18.12. Kylpylä-Hotelli Rauhalahti, Kuopio / 26.12. Tanssikrouvi, Mouhijärvi – Sastamala
(muutokset mahdollisia)

NYT SYTYTÄN MÄ KYNTTILÄN 3’10 Spotify
Tomi Markkola
FIGRF1900056
Säv. ja sov. Veikko Samuli
San. Timo Jokinen
Äänitys, miksaus ja masterointi
Jorma ’’Hämis’’ Hämäläinen / StudioPop

Tomin kuvaaja Tom Lahti / FoTom
Graafinen suunnittelu Titta Holanne / Gramofoni

p & © 2019 GRF Records

https://tomimarkkola.fi

http://www.gramofoni.fi/tomi-markkola
Facebook @tomimarkkola