Tomi Markkolalta julkaisussa uutta musiikkia 16.9.2022 – Kun sä tuut

Uutiset, Yleinen

Tänään 16. syyskuuta Tomi Markkolalta tulee päivänvaloon jälleen uutta musiikkia, kun julkaisussa on ”Kun sä tuut” -single. Edellinen singlelohkaisu oli vuoden alussa, jolloin ”Ilman sua” -laulun julkaisupäiväksi tuli Tomin syntymäpäivä 7.1.2022. 

– ”Kun korona alkoi niin siinä samassa alkoi mulle tulla demoja hirmuinen määrä eri tekijöiltä. Tämä tänäänkin julkaistu tuli demona kuunteluun jo keväällä 2020. Nyt oli hyvä hetki sen julkaisuun. Harri Lehtosen ja Sana Mustosen tekemä Kun sä tuut -biisi iski mulle heti ensi kuulemalta. Tässä on niin sopivasti yhdistetty tarttuva melodia hyvään tekstiin. Kappale on erittäin tanssittava, joten kokonaisuuteen voi helposti olla tyytyväinen”, Tomi kuvailee.

Vuonna 2021 Tomi Markkola vietti 25-vuotisjuhlavuottaan, sillä hänet valittiin Tangokuninkaaksi vuonna 1996. Koronasta huolimatta viime vuodet ovat olleet Tomille mukavasti työntäyteisiä. Hän on tehnyt musiikkia, ollut Tanssi kanssain -ohjelman juontajan pestissä, viihtynyt tiiviisti puutarhurina ja pystynyt keikkailemaankin.

”Viime kesä oli keikkailun suhteen erittäin kiireinen, mikä olikin ihanaa pitkän tauon jälkeen. Tanssijoita on ollut runsaasti ja kaikilla on ollut iloinen mieli, kun on voinut jälleen tanssia vapaasti. Korona-aikana aloittamani viherrakennustyöt ovat lisääntyneet kovasti. Töitä on tarjolla ruuhkaksi asti ja sehän on vaan täydellisen huippu juttu”, hehkuttaa Tomi ja esittelee itsensä mieluusti laulavaksi puutarhuriksi.

Tomi on kouluttautunut ennen tangokuninkuuttaan puistopuutarhuriksi ja tunnustaa jääneensä hieman koukkuun niin puutahansuunnittelutehtäviin kuin laulamiseenkin.

Hyvää viikonloppua ja syksyä kaikille – otetaanpa tästä kuunteluun Tomin uutta musiikkia!

Tomi Markkola – Kun sä tuut
Julkaisupäivä: 16.9.2022

Kesto: 3’33
Spotify
YouTube


FIGRF2200007
EAN: 6419929690690
GRFCD-131

Säv. Harri Lehtonen
San. Sana Mustonen
Sov. Harri Lehtonen / Pertti Jalonen

Äänitys ja miksaus: Pertti Jalonen / Bird Music Oy
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East

Tomin kuvaaja: FoTom / Tom Lahti
Kannen sunnittelu: Titta Holanne

© GRF-RECORDS
p   2022 GRF-RECORDS / GRFCD-131