Torstaina 3.5. viimeinen Köyhä laulaja -konsertti!

Uutiset

Hallitseva tangokuningas Teijo Lindström on viime viikkoina konsertoinut Köyhä laulaja – Henry Theelin kauneimmat laulut -teemalla ja torstaina 3. toukokuuta on vuorossa kiertueen viimeinen konsertti-ilta.

Teijolla on monipuolinen musiikkitausta, jossa viihde- ja klassinen musiikki ovat olleet tiiviisti mukana. Miehen sydän on sykkinyt vanhoille ikivihreille sävelmille ja yleisö on ihastunut hänen vahvaan ääneensä. Tämä tarjosi loistavat lähtökohdat konsertointiin Theelin tutuksi tekemien laulujen kanssa.

– Muistan, kuinka pienenä poikana katselin vanhoja, kotimaisia elokuvia. Yksi niistä jäi lähtemättömästi mieleeni, sillä sen elokuvan musiikki oli niin kaunista. Tuo elokuva oli nimeltään Köyhä laulaja. Saman niminen laulu soi läpi elokuvan ja sen tulkitsi komeaääninen laulaja, Henry Theel. Siitä lähtien tuo laulu on kulkenut mukanani. Esiinnyin itse paljon jo lapsena ja kappale ”Köyhä laulaja” on kuulunut ohjelmistooni kauan. On kunnia muistella laulajatähden uraa, loistavan musiikin parissa, toteaa Teijo Lindström suurta kunnioitusta äänessään.

Huomenna torstaina on viimeinen tilaisuus nähdä kyseinen konsertti!

Kuvia Huittisten konsertista voit katsoa tästä.

Teijo Lindström & Royal Sound -orkesteri
KÖYHÄ LAULAJA -konsertti to 3.5. Nurmijärvi, Monikkosali klo 19

(kesto n. 75 min. ei väliaikaa)

Liput 25,-  tuntia ennen tapahtuman alkua ovelta.
VARAUKSET: Gramofoni p. 044 7843 225 arkisin klo 10-15.

Järjestää Gramofoni Oy