Tulossa! Kari Hirvosen 40-vuotisjuhlakonsertti marraskuussa 2022

Uutiset, Yleinen

Heinäkuussa 2003 Seinäjoen Tangomarkkinoita vietettiin lämpimässä kesäsäässä. Kari Hirvonen oli tuolloin vasta 20-vuotias nuorimies, mutta innokas musiikin harrastaja. Hän oli ennen tangokisaa esiintynyt keikkamuusikkona muutama vuoden ajan ja ohjelmisto oli tuolloin rockvoittoista tanssimusiikkia. Kari harjoitteli kuitenkin ahkerasti tangoja ja työ palkittiin sillä Kari voitti Tangokuningas 2003 -tittelin ylivoimaisesti ollen miesten sarjassa ainoa, joka sai täydet kymmenen pistettä. Onnitteluja sateli ja keikkakalenteri asettui täysin uusiin uomiin, eikä siinä todellakaan ollut mitään vapaa-ajan ongelmia. Vauhti kiihtyi. Kuningas sonnustautui pukuun ja kauluspaitaan tehden parhaimmillaan lähes 30 keikkaa kuukaudessa.

Nyt 20 vuotta myöhemmin voidaan sanoa, että Kari on onnistunut kasvattamaan suosiotaan tasaisen varmasti. Upeaäänisen ja karismaattisen laulajan keikkakokemus huokuu lavalta ja monipuolinen ohjelmisto takaa suomalaisen tanssikansan viihtyvyyden.

Kesällä 2020 toteutui unelma pitkäsoitosta, kun julkaisuun tuli ”Jokaiselle luotu on yksi vain”. Pertti Jalosen tuottama albumi julkaistiin erikoisen kevään jälkeen, kun maailmalla levinnyt Korona-pandemia hiljensi tanssiparketit. Levylle saatiin mukaan kappaleita, joilla jokaisella on Karille suuri merkitys mm. omaa tuotantoa ja vanhoja hienoja klassikoita. Aito tunne on välittynyt, sillä albumi on löytänyt tiensä niin vanhemman kuin nuoremman kuulijakunnan soittolistoille.

Juhlan aika

Tangokuningas Kari Hirvonen juhlistaa 40 v. syntymäpäiviään juhlakonsertilla marraskuussa Ähtäri-hallissa. Konsertin ohjelma koostuu suurista ja tärkeistä lauluista, jotka ovat merkinneet Karille paljon aina pikkupojasta tähän päivään saakka ja luvassa on myös yllätysohjelmaa. Säestyksestä vastaa Onnentähti-orkesteri juhlakokoonpanossaan ja kapellimestarina toimii Jani Helenius.

Hurmurikuninkaan silmiin tulee uudenlainen pilke, kun hän pääsee ynnäilemään menneitä vuosia.

– ”Lähiaikoina olen paljon muistellut elämääni ja todennut, että saan olla paljosta onnellinen ja kiitollinen. Pian on 40 vuotta elämää takana ja toivottavasti vielä monen monta vuotta edessä. Tulevaisuuden suunnitelmat näyttävät valoisilta ja innolla odotan, mitä kaikkea elämällä on minulle tulevaisuudessa annettavaa.

Musiikki on ollut aina läsnä elämässäni tavalla tai toisella. Olen onnellinen siitä, että saan tehdä rakastamaani työtä. Se on antanut minulle niin paljon. Haluan tässä samalla kiittää kaikkia kuulijoita mahdollisuudesta nousta lavalle kerta toisensa jälkeen. Joka kerta on mieleenpainuva ja ainutlaatuinen.

Ähtäri-hallissa 13. marraskuuta pidettävää juhlakonserttia odotan innolla. Siellä nähdään ja kuullaan Onnentähti -orkesterin lisäksi tärkeitä vierailijoita, jotka ovat olleet merkittävässä osassa uraani ajatellen. Toivottavasti nähdään konsertissa”, Kari hehkuttaa.

KARI HIRVONEN Suurella sydämellä
Ähtäri-hallissa su 13.11.2022 klo 16-18:30
Liput: 28,50 € ennakkoon / 35 € ovelta, 25,50 € /

eläkeläinen, 15 € / lapset alle 15 v.
https://www.lippu.fi/artist/kari-hirvonen
Lippujen ovimyynti alkaa klo 14.30 Ähtäri-hallissa.


Konsertin järj. Kari Hirvonen & Gramofoni Oy