Tulossa komia kesä – Komiat & Reinon Retkue yhteistyössä!

Uutiset, Yleinen

Kesä ja suvihuvit ovat jo ovella. Mahtavasta iskelmämusiikistaan, vahvasta haitaripoljennosta ja iloisen riehakkaasta lavatunnelmasta tunnettu Komiat valloittaa ensi kesänä huvipaikoilla – Luvassa on aivan uutta ja yllätyksellistä otetta!

Komiat ja Reinon Retkue yhteistyössä!

Kesä-elokuuksi Komiat saa matkaseurueekseen ryhmän, joka kantaa nimeä Reinon Retkue. Nuorista, ammattitaitoisista muusikoista koostuva ryhmä kiertää siis alkavalla kesäkaudella Komioiden kanssa huvipaikoilla. Suomen suvessa on luvassa käsin kosketeltavaa fiilistä, kun kaksi bändiä vuorottelee esiintymislavalla. Komiat soittavat mahtavalla haitarimeiningillään perinteistä tanssimusiikkia kuten ennenkin ja Reinon Retkue tuo iltoihin omat hienot lisänsä. Yleisö saadaan todellakin viihtymään, tanssimaan ja nauttimaan energisistä live-esiintymisistä. Näillä kokoonpanoilla taiotaan illan aikana sopivasti kaikki toivotut tanssilajit ja tunnelma kohoaa taatusti kattoon.

Tarjolla on ilahduttavan kokonaisvaltainen elämys, jonka ytimessä helmeilee kaikkien tuntemat iskelmä- ja klassikkokappaleet. Näiden kokoonpanojen esiintyessä voi kokea kesän parhaat hetket, heittäytyä täysillä musiikin maailmaan ja rentoutua liveiltojen sykkeessä. Komioiden riveissä teitä viihdyttävät Aleksi Yli-Sissala (laulu), Aleksi Laukkonen (harmonikka), Samuel Järvinen (kitara, laulu), Juho Eskola (basso) ja Eero Nummela (rummut).

”Keikkakesää odotetaan jo kovasti. On hienoa päästä viihdyttämään yleisöä kahden orkesterin voimin”, hehkuttaa Komioiden Eero Nummela.

Reinon Retkueen napakassa komppiryhmässä ovat mukana Kaisa Karhunen (laulu, piano, kitara), Petteri Sällinen (kitara, laulu) sekä Reino Sihvonen (rummut).

– ”Lähdemme innolla viihdyttämään yleisöä samojen iskelmäkappaleiden tahdissa, joita lapsuuden kodeissamme on soinut. Reinon Retkue odottaa kesää, keikkoja ja lupaa viedä yleisön rytmikkäästi tanssin pyörteisiin!”, hehkuttaa Reinon Retkueen jäsenet.
_______________

Kesää odotellessa kuuntele Komiat-ryhmän maalaisromanttisen kesäillan täydellinen soundtrack – Pakka sekaisin (julk 26.6.2022). Kappale sopii mitä parhaiten suomalaiseen sielunmaisemaan viljapelloilta tanssilavojen yöttömiin öihin.

Katso Komiat YouTubessa.
https://www.facebook.com/komiatofficial
https://www.instagram.com/komiatofficial
https://www.komiat.com