Tulossa MeriTango-risteily Baltic Princessillä 17.6.2024

Uutiset, Yleinen

Pitkät perinteet omaava MeriTango-risteily tulee jälleen ja vastaa yleisöltä kantautuneisiin toiveisiin. Matkaan lähdetään juhannusviikolla, iltalähtö 17. kesäkuuta M/S Baltic Princessillä (Turku-Tukholma-Turku).

Laivalla Seinäjoen Tangomarkkinat 2024 -laulukilpailun finaalivaiheisiin valitut laulajat pääsevät esiintymään yleisölle Jackpot-orkesterin säestyksellä. Tilaisuuden juontaa tuttuun tapaan viihteen moniottelija, Tangokuningas vuodelta 2008 Jukka Hallikainen.

Merimatkalla on mukana myös hallitseva Tangokuningatar Charlotta Saari ja Tangokuningas Pasi Flodström. Charlotan sydän sykkii vahvasti tanssimusiikille ja maaliskuun puolivälissä häneltä ilmestyi single Tuulenkukka, joka on kuultavissa Spotifyissa ja YouTubessa. Pasin koskettava Enkeli maan päällä -single oli julkaisussa viime lokakuussa ja on niinikään kuultavissa Spotifyissa ja YouTubessa.

Laivamatkan aikana järjestetään tuttu artistitapaaminen ja kyselytunnilla yleisö voi esittää finalisteille kiperiä kysymyksiä ja reissun huipennukseksi valitaan risteilykansan suosikit MeriTango-risteilyn Tangokuninkaallisiksi.

Risteilyväkeä viihdyttää myös Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri sekä triona Lasse Laaksonen & Hotline, joten laiva on mahtavasti viihdettä tulvillaan.