Uudet tangokuninkaalliset aloittavat keikkailun viikonloppuna

Uutiset

Tangokuningatar 2019 Pirita Niemenmaa ja Tangokuningas 2019 Johannes Vatjus starttaavat
LAVAKEIKOILLE TANGOMARKKINOIDEN JÄLKEEN PERJANTAINA 19.7. Ensimmäinen keikka on Yläneen Valasrannalla.


Piritan ja Johanneksen ensimmäinen viikko on alkanut vauhdikkaasti mm. monilla haastatteluilla, kuvauksilla ja palavereilla – mm. tiistaiaamuna 16.7. he vierailivat Ylen Aamu-TVssä.

KUNINKAALLISIA LÄHTEE SÄESTÄMÄÄN SMORK 2017 -voittaja KAIHO

Tuoreet tangokuninkaalliset Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus aloittavat viikonloppuna ensimmäiset keikkansa kuninkaallisina.

Kaiho on viiden intohimoisen muusikon tanssiorkesteri. Orkesterin valtteja ovat laaja soitinvalikoima ja monipuolinen ohjelmisto. Kaihon ohjelmisto kattaa niin perinteiset polkat ja masurkat, tuliset tangot ja lattarit kuin riehakkaat buggit ja jivet. Kaiho on aiemmin kiertänyt mm. tangokuninkaallisten Aino Niemen ja Teijo Lindströmin kanssa ja orkesterin riveissä on mukana Tuomas Salminen, joka on tuttu myös Tangokuningas 2017 -finaalista.

Tämän viikon aikana tangokuninkaalliset ovat treenanneet yhdessä uuden orkesterinsa kanssa ohjelmistot kuntoon. Pirita & Johannes ja Kaiho ovat yhteiskeikoilla tulevana viikonloppuna seuraavasti:
19.7. Valasranta, Yläne – Pöytyä
20.7. Riutanharjun Lava, Riihimäki (säestäjänä Harri Nuutinen & Tanssin Taika)
20.7. Tanhuhovi, Lohja
21.7. Ali-Tuomolan makasiini, Tammela

Pirita esiintyy Kaihon säestyksellä myös 20.7. Hakkarin kartanossa, Lempäälässä.

Kuninkaallisten uudet keräilykortit ovat matkassa mukana ja siten ensijaossa viikonvaihteessa. Sydämellisesti tervetuloa keikoille!