Uusi orkesteri Gramofonin edustukseen – Albert Salminen & The Gallants

Uutiset, Yleinen

”Ajatus tulevista keikoista saa soittajan hymyilemään.” 

Syksyllä 2021 Albert Salminen & The Gallants on kiinnitetty Gramofonin artistirosteriin. Tämä Jyväskylästä lähtöisin oleva viisihenkinen tanssiyhtye tarjoaa yleisölle lavatanssimusiikkia, mukavasti rautalangalla ja rock ‘n’ rollilla maustaen. Tangot tarjoillaan tyylikkäästi, rokit rokataan riehakkaasti ja lattarit lauletaan liukkain lantioin. Kolmella laulajalla ja kivenkovalla komppisektiolla varustettu yhtye tarjoilee raikasta sointia ja rikkaita harmonioita läpi illan. Näillä nuorilla muusikoilla on aitoa intoa twistata itsensä tanssikansan sydämiin ja sanottava on, että tämän yhtyeen tanssitettavaksi on todellakin pakko päästä!
Jos kaipaat maistiaisia tunnelmasta – voit käydä ryhmän YouTubessa kuuntelemassa treenislivenä; Myrskyluodon Maija, Striptease tanssija ja Fiilaten & höyläten -covereita klikkaa tästä.
Somessakin seuraajia tulee kaiken aikaa lisää ja suosittelemme sinullekin; Otapa ryhmä seurantaan – luvassa on uusia tuulia ja hyvää musiikkia. Iloa, hymyä ja energiaa. Edessä on musiikillisesti nautinnollisia hetkiä – rautalanka, rock ‘n’ roll ja lavatanssimusiikki soi sydämiin tulevilla keikoilla.

Albert Salminen & The Gallants -kokoonpano: 
– Anton Lepistö (laulu, sähkökitara)
– Aleksi Bondfolk (laulu, koskettimet)
– Heikki Pyykkönen (laulu, akustinen kitara, saksofoni)
– Venni Korhonen (basso) 
– Aaron Bondfolk (rummut)

Tutustu Albert Salminen & The Gallants keikkasivustoon tästä.