Uusi tanssifestivaali rantautuu Kainuuseen pääsiäisenä

Uutiset, Yleinen

Pitkään on ehditty odottaa yleisötapahtumia ja nyt onkin aivan erityisen hienoa päästä kertomaan ilouutisia tanssin ja tanssimusiikin ystäville. Turkulaiset yritykset Gramofoni ja Tanssipuoti ovat Kajaani Festin kanssa yhteistyössä tuomassa monipuolisen tanssikarnevaalin Kajaaniin pääsiäisenä 14.-17. huhtikuuta 2022.

Kainuun Tanssikarnevaalin tapahtumapaikkana on Scandic Kajanus. Odotetussa uutuustapahtumassa on luvassa kolme iltaa tähtiesiintyjiä, lavatanssin riemua ja livemusiikkia sekä kolme päivää tanssitunteja kahdella parketilla huippuopettajien johdolla. Tällä ihka ensimmäisellä tanssileirillä tunnit sopivat niin opetettavien lajien perusteet hallitseville kuin pidempään tanssineillekin.

– ”On aivan huippua päästä tekemään vihdoin tapahtumaa Kainuun suunnalle, sellaista meiltä Tanssipuodilta on pitkään toivottu! Tanssipuodin karavaani on Kajaanissa valmiina jo torstaina, sillä illalla kello 18 järjestetään tunnin kestävä maistiainen virallisesti perjantaina alkavasta tanssileiristä. Perjantaiaamuna kello 9:30 aloitetaan tanssikurssit ryminällä kahdessa salissa.

Kainuun Tanssikarnevaali tuo yhteen joukon loistavia tanssinopettajia sekä tanssiorkestereiden kirkkainta kärkeä Kainuun maisemiin. Päivällä tanssitaan kursseilla ja illalla huippuartistien tahtiin. Nyt joukolla varaamaan lippuja ja majoituksia Scandicista, veikkaan että liput liikkuvat kiivaasti! Tästä tulee hulppea kevään aloitus, tervetuloa karnevaalitunnelmaan!”, hehkuttaa tapahtuman tanssileiristä vastaava Niina Tammelin.

Tulossa tanssintäyteinen pääsiäinen Kajaaniin

Kainuun Tanssikarnevaalia vietetään 14.-17. huhtikuuta ja esiintymislavalle saadaan mittava esiintyjäkaarti – torstaina 14.4. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Jyrki Nurminen & Sävel, perjantaina 15.4. Komiat, Kari Hirvonen & Onnentähti sekä lauantaina 16.4. Heikki Koskelo yhtyeineen ja Reeta & Lumo. Tanssileirillä perjantaista sunnuntaihin mukana tanssinopettajat Antti Törmänen, Anne-Riina Hurskainen, Bettina Karppinen ja Arto Petjala. Tanssimaan voi tulla koko pääsiäiseksi tai vaikka yhdeksi päiväksi.

Kainuun Tanssikarnevaali valmistautuu tarjoamaan yleisölle kokonaisvaltaisen viihde-elämyksen, jota on odotettu pitkään.

– ”Tanssikarnevaalista on ollut puhetta jo jonkin aikaa ja Kainuu valikoitui ensimmäiseksi tapahtumapaikaksi. Tanssikarnevaaleja on tarkoitus tehdä myöhemmin myös eri puolilla Suomea. On hyvä, että ihmiset pääsevät liikkumaan, tapaamaan toisiaan ja voivat osallistua tanssikursseille. Tästä on myös tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma Kainuuseen”, kertoo ohjelmatoimisto Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio.

– ”Kainuun suunnalle on toivottu näyttävää tanssitapahtumaa ja nyt löydettiin paras mahdollinen yhteistyökumppani toteuttamaan karnevaalia kanssamme. Tätä hetkeä on odotettu”, kiteyttää paikallinen tapahtumajärjestäjä Kajaani Festin promottoori Jouko Palorinne.

Majoitus Scandic Kajanuksessa, Koskikatu 3, Kajaani.
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/kajaani/scandic-kajanus

Tanssit alkavat to-la klo 19.
Tanssien lipunmyynti Lippupisteessä
Tanssikurssien hinnat ja muut lisätiedot löytyvät osoitteesta www.tanssikarnevaali.fi

Lisätiedot:

Kristiina Heikkilä (Tuottaja)
p. 044 7843 224
kristiina.heikkila (at) gramofoni.fi

Niina Tammelin (Tanssikurssit)
p. 045 1514 830
info (at) tanssikurssit.fi
https://www.tanssikurssit.fi/tapahtuma/kainuun-tanssikarnevaali/