Uutta musiikkia Komiat-yhtyeeltä

Uutiset, Yleinen

Komiat julkaisi tänään perjantaina (6.3.) ensimmäisen singlen myöhemmin keväällä ilmestyvältä debyyttialbumiltaan. Leskenlehti-kappale ilmestyy myös Spotifyyn ja muihin yleisiin striimauspalveluihin sekä YouTubeen.

– Ensimmäisellä singlellä haluamme vastata yleisön toiveeseen ja olemme levyttäneet keikoilla suureen suosioon nousseen Leskenlehti-kappaleen. Kappale edustaa Komioille tunnusomaista reipasta meininkiä, hyvää mieltä ja taitavaa soittoa. Olemme huolella ja nykypäivän soundivaatimukset huomioiden luoneet tyylin, joka soi yleisölle tutulla melodisella ja svengaavalla otteella, Komiat kuvailee singleään.

Laadukas iskelmälevykokonaisuus, joka pitää sisällään yhtyeen omaa tuotantoa sekä muutamia cover-kappaleita, ilmestyy myöhemmin keväällä 2020. Seuraa ilmoittelua!

Lisätietoa meistä, löydätte sitä Facebookista tai Instagramista nimellä Komiat Official tai kotisivuiltamme www.komiat.com.

– Tulkaa katsomaan meitä keikoille, päättää Komiat – Aleksi Y., Aleksi L., Eero, Juho, Pekka ja Samuel.

Keikkakalenterin näet täältä.
_________________

Yhtye voitti Tanssiorkestereiden SM-kilpailun heinäkuussa 2018 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Vuonna 2019 Komiat palkittiin Vuoden tanssittajatulokas -palkinnolla sekä valittiin yleisöäänestyksellä Vuoden tanssiorkesteriksi.

Leskenlehti 3’49
Säv. Pekka Hartonen
San. Jorma Toiviainen
Sov. Komiat & Esa Nieminen

Komiat on tanssiorkesteri, joka tarjoilee yleisölle vahvaan haitaripoljentoon perustuvaa tanssimusiikkia. Nuorista muusikoista koostuvan orkesterin tunnusmerkkinä keikoilla on rehti lavaesiintyminen sekä helposti jalan alle menevä suoraviivainen soitto.

Yhtyeen soittajat ovat kotoisin Pohjanmaan lakeuksilta ja Varsinais-Suomen Pyhäjärven ympäriltä. Haitaria soittaa Kultaisen Harmonikan vuonna 2014 voittanut Aleksi Laukkonen, kitaristeina toimivat Samuel Järvinen ja Pekka Oravuo, bassoa soittaa Juho Eskola ja rumpuja Eero Nummela. Yhtyeen solistina toimii Aleksi Yli-Sissala ja solistin lisäksi lauluvoimaa löytyy myös muilta soittajilta.