Uutta! Raision Huvilinnussa alkaa päivätanssit 7.7.2022

Uutiset, Yleinen

Raision Huvilinnussa järjestetään päivätansseja parhaaseen kesäloma-aikaan – ensimmäiset torstaina 7.7. lavalla Neitoset.

Huvilintu on tuttu, perinteinen tanssilava Raisiossa. Lavalla on jo pitkään järjestetty alueen parhaita tansseja kesäkaudella vapusta alkaen aina syyskuun puoliväliin. Jo 1960-luvulla väkeä tanssittaneella Huvilinnun lavalla on alueen tanssijoiden sydämissä aivan erityinen merkitys, valtteina ovat luonnon läheisyys, hienot kesämuistot ja kaiken kaikkiaan toimiva tanssilavakokonaisuus. Suomen huvijärjestäjien keskusliitto valitsi Huvilinnun lavan vuonna 2017 Vuoden huvijärjestäjäksi.

Viikonloppuisin on tanssittu iltaisin ja tällä viikolla aloitetaan myös päivätanssit. Torstaina 7.7. on päivätanssien avajaiset. Ensimmäisiä päivätansseja tähdittää klo 13-17 Neitoset, joka on kautta aikain ensimmäinen Kullervo Linna säätiön palkinnon saanut naisorkesteri, Vuoden 2020 Tanssittaja ja SMOrk voittaja vuodelta 2019.

Neitoset ovat lunastaneet paikkansa suomalaisten tanssilavojen ytimessä. Unohtumaton tanssipäivä on taattu, kun kellohelmat hulmuaa suomalaisten ikivihreiden tahtiin.

Yhtyeen jäseniltä löytyy paitsi musiikkialan koulutusta myös keikkakokemusta useiden vuosien ajalta. Musiikin helmet tempaavat mukaansa ja esiintymisen pirskahteleva ilo tarttuu. Neitoset esitelläänkin monesti tanssilavoilla pohjoisen raikkaana tuulahduksena.

Neitoset kokoonpano:
Laulu – Marja Pisilä
Harmonikka, koskettimet ja laulu –  Stiina-Emilia Kemppainen
Kitara – Juuli Kaukinen
Basso ja laulu – Anni Palojärvi
Rummut – Satu Palmroos

Huvilintu sijaitsee Lounais-Suomessa, vain 10,7 km matkan päästä Turusta, osoitteessa Linnuksentie 39, RAISIO
Päivätanssien liput 15 €. Päivätanssit järjestää Gramofoni.
Tulossa! 14.7. Jarkko Yli-Sikkilä, Pirita Niemenmaa & Soiva-orkesteri / 21.7. Jyrki Nurminen & Sävel / 28.7. Kari Hirvonen & Onnentähti

Kaikki kesän ohjelmat ovat nähtävissä täältä: https://www.huvilintu.com/