Yleisön suuresti odottama Tanssi kanssain -kuvauskiertue alkaa ensi viikolla

Uutiset, Yleinen

EDIT 9.8.2021: Koronatilanteen paheneminen aiheuttaa muutoksia Tanssi kanssain -kiertuelistaan – Ikaalisten ja Yläneen Tanssi kanssain -illat peruttu!

Gramofoni Oy:n ja AlfaTV:n kesällä 2018 lanseeraama tanssiohjelma Tanssi kanssain on noussut AlfaTV:n suosikkiohjelmaksi. Nyt on vuorossa jo 6. kauden kuvaukset! Luvassa on jälleen tanssia ja paljon hyvää musiikkia, kun kuvaustiimi lähtee viisi paikkakuntaa kattavalle kuvauskiertueelle. Startti otetaan Lempäälästä, josta matka jatkuu Raisioon, Ikaalisiin, Haapamäelle ja päättyy Yläneelle.

Tanssi kanssain -ohjelman myötä on mahdollista saada kesäiset lavatanssit kotiolohuoneisiin, sillä tansseja kuvataan elokuussa. Uuden kauden jaksot nähdään TV:ssä myöhemmin syksyllä ja ensiesityksen jälkeen ne ovat tuttuun tapaan katsottavissa permanto.fi -suoratoistopalvelusta.

Tälläkin kaudella ohjelmaan on kiinnitetty monipuolinen esiintyjäjoukko. Tarjolla on tanssin, laulun ja soiton lisäksi henkilöhaastatteluja ja tunnelmakuvia huvipaikoilta. Juontajina toimivat Sari Tamminen ja Henri Mäentaka.

Kesä ja lavatanssit mielletään erottamattomasti yhteen ja elokuussahan on vielä kesää jäljellä. On siis aika kokea tämä ainutlaatuinen lavatanssien taika ja samalla päästä katsomaan, kuinka TV-ohjelmaa kuvataan. Tanssipaikoilla kuvaus ei kuitenkaan häiritse varsinaista tanssi-iltaa. Paikalle voi tulla niin parketille pyörähtelemään kuin vain kuuntelemaan livemusiikkia.

”Mukavaa, kun on taas hiljalleen päästy tanssimaan ja saatu vapaa-aikaan uusia mahdollisuuksia. Hienoa, että jo neljä vuotta on voitu tehdä tätä hyvää ohjelmaa tanssikansalle. Kaikkiin kausiin on saatu upeita taiteilijoita ja tälläkin kertaa mukana on artisteja, jotka ovat ohjelmassa ensimmäistä kertaa”, kiteyttää tunnelmia kiertueen alla kiertuevastaava Krista Westerlund.

Tanssi Kanssain 2021 -kiertue

pe 6.8. Nurmen lava, Lempäälä / klo 20-00:30 / liput 15,-
Esiintyjinä PNP
Marita Taavitsainen, Sami Rosholm, Rosa Narmala

la 7.8. Huvilintu, Raisio / klo 20-24 / liput 20,-
Esiintyjinä Eija Kantola & Omega
Tiina Räsänen, Markku Ketola, Tiina Pitkänen

pe 13.8. Ikaalinen Spa & Resort, Ikaalinen / klo 21-01 / liput 15,-
Esiintyjinä Tomi Markkola & Kipinä
Anneli Mattila, Benjamin Enroth, Terhi Matikainen

la 14.8. Höyrypaviljonki, Haapamäki / klo 19-23:30 / liput 18,-
Esiintyjinä J. Eskelinen & Onnenkulkurit
Isto Hiltunen, Kalle Jussila, Katja Karisukki

pe 20.8. Valasranta, Yläne / klo 20-24 / liput 20,-
Esiintyjinä Kyösti Mäkimattila & Varjokuva
Aukusti Koivisto, Suvi Karjula

Lisätiedot: Krista Westerlund p. 040 513 6162
krista.westerlund (at) gramofoni.fi