Yölintu siirtyy Gramofonin edustukseen!

Uutiset, Yleinen

Gramofonin artistirosteri kasvaa marraskuussa – saamme iloksemme tiedottaa, että suosittu Yölintu-orkesteri on laskeutunut taloomme!

Simo Silmun ja Markus Kuusijoensuun vuonna 1992 perustaman huippusuositun Yölinnun keikkamäärät ovat uran aikana hiponeet aivan tähtitieteellisiä lukuja ja levytysrintamalta on ropissut niin kultaa kuin platinaakin. Simo Silmun syvät tulkinnat ja yhtyeen soitanta osuvat suoraan suomalaisten sydämiin. Nämä siiveniskut ovat jättäneet jälkensä Suomi-iskelmän historiaan, ja Yölintu jatkaa vahvaa liitoaan iskelmätaivaalla!

Keikkaohjelmisto uudistuu, mukana on uutta musaa ja ilman muuta alkuaikojen hittejä – hyvinä lämmittelyiskuina; Kaikki kohdallaan, Mahdunko maailmaas, TV:n kokoinen haitari, Tositarkoituksella, Liian suuri city, Haamukipua, Sitä saa mitä tilaa, Rakkaus on sininen, Tää on rankkaa, Mä putoan, Preussinpunaista, Haavoittumaton…ja uusimpana esimerkiksi Lunta tupaan!

Jatkossa voit siis seurata Yölinnun keikkakalenteria Gramofonin sivuilta: https://www.gramofoni.fi/

– ”Omaa musaa omalla tyylillä. Iskelmän suomenhevonen ei hyydy”, valottaa Yölintu.

Kokoonpanossa ovat mukana Simo Silmu – laulu, haitari / Jukka Harju – kitara / Jari Luostari – basso / Harri Lehtonen – rummut ja Tomi Lahtinen – äänimies.

Sydämellisesti tervetuloa taloomme Yölintu!

Esiintymiset hoitaa:
Ari Suomi, p. 0400 824 485
ari.suomi (at) gramofoni.fi
_____________

Yölintu julkaisi uutta musiikkia huhtikuussa 2023 – Suosikkiyhtyeen tuorein sinkku on nimeltään Lunta tupaan. Kappaleen on säveltänyt Jukka Harju ja sanoittanut Sinikka Svärd. Ota kuunteluun!

LUNTA TUPAAN
YouTubeSpotify
© 2023 Musakonttori
℗ 2023 Yölintu

Aiheesta lisää:
tanssiin.fi-sivulla
Radio Sun – Vaihda vapaalle -ohjelmassa
SV24.fi:ssä
_____________

Yölinnun Simo Silmu & Komiat yhdistivät voimansa ja julkaisivat 21.4.2023 menevän Soittajat soittaa –nimisen yhteissinglen. Yhteistyö saatiin käyntiin, kun Komiat otti Simoon yhteyttä ja ehdotti yhteiskappaletta. Simo vastasi ehdotukseen myöntävästi nopeasti demon kuultuaan. Lopulliseen muotoonsa kappale sovitettiin äänityksissä Pälkäneen VK-Studiolla. Riehakkaassa haitarikappaleessa kuuluvat Komioiden ja Silmun yhteiset musiikilliset mieltymykset ja intohimo perinteistä iskelmämusiikkia kohtaan.

Uutinen aiheesta täällä.